Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kokunuza dikkat edin gerçekten bende çok rahatsız oluyorum
+3
oy
1,634
göst.
18 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Bununla 2 bayanın açtığı postu gördüm ve yazmak istedim eşimin ayağı yazın sık sık çorap değiştirdiği halde küflü dinazor gibi kokuyor. Yüzüne karşı söylüyorum zaten bu nasıl koku bayılacam diyorum başım dönüyor diyor noldu ayak kokundan beynime oksijen gitmedi diyorum. Ayak kokusuna tahammül edemiyorum artık ve söylüyorum ben kişisel bakımıma önem veren bir insanım ve koku hassasiyeti olan biriyim çabuk koku alırım. Tamam eşim olabilir ama kokusunun farkında değilse ben napabilirim. Mesela ben duştan çıktıktan sonra deodorant sıkmadan rolon kullanmadan yapamam sadece duşta değil gün içinde muhakkak sıkarım ve sürerim. Dişlerimi günde 2 kez fırçalarım. Günlük üstümü değiştiririm. Günlük iç çamaşır değiştiriyorum ve adet olduğum zaman özelikle yaz ayından dolayı 4 saate bir kez ped değiştiririm. Ben her şeyi koklarim yemekleri ekmeği dolapları ne görürsem koklayan bir insanım kızımda bana çekmiş her şeyi kokluyor geçen eşim içeri girdi kızım ayak kokusu almış bana koşarak diyor ki "adişim koş baba kokoş bu" yani temizliğimize dikkat edelim lütfen eşimi bir iki kez güzel dille ikaz ettim baktım anlamıyor artık utansın da ayaklarını yıkasın diye ne gelse ağzıma söylüyorum. Eşiniz sizin kokunuzdan rahatsız ise gerçekten rahatsız edici bir şekilde korkuyorsunuz demektir. Hamilelik yaz ayı vs bunlar bir hastalık değil sonuçta. Eliniz kolonuz tutuyor kişisel bakiminizi aksatmayin lütfen kendinize saygı duyun ❤️
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
47
Cevaplar
0
oy
18 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende kokulara karsi hassasim. Bugün dışarıda birinin kokusundan az daha bayilacaktim. Teri ayri agzi ayri ayak kokusu ayri kokuyodu. Hangi devirdeyiz sudan ucuz deodorantlar var. Yikanmiyolar bence. Gecen biri postunda bahsetmisti 15 gunde bir yikaniyormus kaynanasi.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
18 Ağustos 2022
emir 19!
(
242
puan)
tarafından
cevaplandı
Yazı tarzınız tavsiye değilde kendini övmece olmuş
günlük kıyafet çamaşır değişikliği sadece size özel yeryüzünde kimse yapamıyor malesef siz iyiki varsınız deneyimlerimizle bizi aydinlattiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Ağustos 2022
Zenit
(
3,491
puan)
tarafından
cevaplandı
Ter kokusu için şap tuzu tavsiye ederim, sıfır koku. Aktarda olur, çok da ucuz bişey. Belki ayak kokusunu engeller denemedim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Ağustos 2022
Begonya
(
7,753
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende yaşadım bunu eski eşimin dayanılmaz bir ağız kokusu sorunu vardı ve bu beni ondan soğutmaya yetti iğrenc bir durum yaşayan bilir bende kişisel bakımıma çok önem veririm etrafımdaki insanlardanda aynı özeni beklerim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ağustos 2022
Melek annesi 71
(
1,752
puan)
tarafından
cevaplandı
Seni çok iyi anlıyorum benimde koku hasaasiyetim var elime aldığım herşeyi koklarım istemsizce kızımda aynısı olacak sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ağustos 2022
Zlyh-a 22&
(
1,081
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım eşlerin ayakları kokuyor bütün gün ayakkabı ve bot içinde olduğundan havasız kalıyor.
Benimki temiz şükürler olsun. Ayak kokusu ben de rahatsız eder.esime derim ayağın kokuyor.yikadim der. Ayak kokusu yikamayla geçmez. Ondan sebep eşimin ayaklarına elma sirkesi ile ayağını yakmayacak kadar sıcak Su koyar 25 dakika icinde bekletirim.kojusunu ve mantar oluşumunu engeller.
Sen de deneyebilirsin canım:-)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
İlgili sorular
0
oy
32
cevap
921
göst.
Eşimin Konuşma Tarzından Neden Rahatsız Oluyorum ve Ne Yapmalıyım?
4 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Hasret3434
(
13
puan)
tarafından
soruldu
0
oy