0 oy
406 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (80 puan) tarafından
Selamın aleyküm hanımlar..1 aydir diyetteyim.. emziriyorum bu arada 7 aylık bebeğim var.yapabildigim kadar birseyler yapmaya çalışıyorum..yani pilav beyaz ekmek makarna hamur işleri tatlıyi vs kestim..en son tartıda 87 yi görünce kafam attı.1.66 boyum bu arada..neyse spor(Leslie) ile destekledim bı yandan falan.79.55 de tikandim kaldım.. araştırdım biraz direnç kilosu deniyormus..ama bilenleriniz var mı nasıl bunu asarim yaa bı haftadir ne bı gram eksildim ne gram çıktım.hep 79 55..cevaplarınıza bakmaya calisicam inşallah da.malum gün yoğunluğu 3 çocuk...anca aksama sakinliyorum:):):) şimdiden teşekkürler..emzirirken hedefim 75 olabilmek bu arada kızlar..

10 Cevaplar

+1 oy
(810 puan) tarafından
Siz devam edin birden düşmeye devam eder.
(80 puan) tarafından
Yaa inan pazartesiyi ilke çekiyorum canım yaa bakalım ne oldu mahsus kendimi sıkıyorum tartıya çıkmıyorum modum dusmesinediye ama anlamadım arada kaçamak diyorlar onu da yaptım aslında ben istemeden de ols abi türlü inemedim bakalim inşallah düşer:)
(810 puan) tarafından
Bir anda düşer o siz merak etmeyin. Diyetisyene gidiyorsanız böyle durumlarda 2-3 günlük ya da bir haftalık farklı bir diyet veriyorlar.
(80 puan) tarafından
Yok canım yaa diyetisyene bu sefer gitmedim bı kaç sene önce gitmiştim oradan biraz bilgim var..ama eğer veremessem zaten alternatif olarak dusunebilirim teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Başarılar diliyorum canım ☺️ 
(80 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım..inşallah nefsime yenik düşmeden başarılı olurum:)
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Bende 57de tikantım alma dıyetındeyımm ama pes etmek yok :))
(80 puan) tarafından
:):):)böle giderse inşallah mağlup olup bende o diyete girmem canım:)
0 oy
(2,291 puan) tarafından

Yani seni bilmiyorum ama bende sabit bi kilo var onu vucudum neye gore ayarliyor anlamiyorum ama yesemde yemesemde ayni kiloda kaliyorum mesela cok yersem cok wc çıkıyorum yemezsem cikmiyorum kilo ayni bu yuzden bende yiyorum tabi normalin ustunde yersem kilo aliyorum.

Bende anlamadim canim cok degisik bi durum vucut kendi ayarliyor gibi
(80 puan) tarafından
Deme beyaaaa:):) Allah'ım 79 olmasın bari yaa.eskiden 3.cocuktan önce benimde hep 64 de tikanip kalırdım aynı dediğin gibi bende öyle derdim zorlama yasemin senin vucud bu kiloda kalmak istemiyo diye..ama şimdi bu durum beni baya zorluyor yaa.emziriyorum da çocuğumun rizkindn kesmek istemiyorum daha bana çok ihtiyacı var.insallah bende emzirirken 75 e insem kafi diyorum inşallah inerim canım yaa
(2,291 puan) tarafından
Kuzum jnsallaj inersin iste bi insen sonra gene otomatik.oluyo heralde bende iste hep 61 dim ilac kullanmaya basladim antidepresan sonra 68 lere ciktim simdi bi 61 e jnsem geri iste fix olcak eskisi.gibi valla kiloya alismamisim ya cok zorlaniyorum ama diyrtle de olmuyo baska spor da olmuyo napczz bilmem
(80 puan) tarafından
Spor yapıyor musun ama canım araliksiz hergun..ben daha bı ay oldu işte diyet ve spora başlayalı..baya bacaklarım vs sikilasti baya gözle görülür şekilde.ama gram inemiyorum işte aşağıya o modumu düşürüyor..olmazsa şimdi bı arkadaş dedi sporun saatini bı tık fazlalastiracagim..antidepresan zaten çok ama çok kilo aldırıyor canım.yaa neden kullandin bilmiyorum ama Rabb'im şifani versin inşallah..bidaha kullanmak zorunda bırakmasın.mubarek saatlerin yüzü suyu hürmetine..
(2,291 puan) tarafından
Ay amin kuzum insallah ya vala devam edemedim 1 hfta falan yapabldm biraz hantalim ben etlerim de yumuşak sinir oluyorum biraz sikilassam iyi olcak ama iste hem tatliyla aram cok iyi hem spor sevmiyorum simdilik idare ediyorum bu kilo ile ilerde ne olur bilmem ama 7kilo versem daha iyi olacak.
Ama sen diyet d yapiyo musun mesela sekeri kestin mi
(80 puan) tarafından
İnanır misin bu yorumunda kendimi buldum sanki:):)::))bende hantaldimmmm ama bak özellikle dimmmm i vurguladim..yeminle ilk başladım bacaklarım felaket benim basenliyim afedersin çok kalin..üst yok alt var.selulit desen o biçimdi.ama şimdi kendime ben bile inanamıyorum..bende asssla bak 29 yasindayim bı gün yaa bi gün spor yaptığımı bilmem hiccccc.ama gördüm ya değişimi dedim insanlarin bı bildiği varmış.:)ben işte diyet derken emzirirken yaoabildigim kadar bı ara diyetisyene gitmistim az çok ordan bilgim vardı yemek sulari yememek yemegi çatalla yemek vs gibi işte.onlari uyguluyorum..bide ekmek makarna pilav hamur işi vs onlari kestim tamamen..şekerle aram yok yani canım tatlı hayatta sevmem çok az yerim:):)o biraz avantajim herhlde..ammaa velakin Kastamonu lu oldugumuzdan hamur işine coooooooookk düşkünüm ama biraktim 87 yi görünce.giydiklerim vs yakismayinca.neysemmm ben biraz konusmayi severim:):):):)baya uzun oldu gece gece:)yarın misafirim var yatmam gerek uykum olmasada.cevap olursa yarın donucem inşallah hepsine hayırlı geceler canım.
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Anlık durma bndede oldu halada aynı şekil spor yapmak lazm galiba aktif bir şekilde 
(80 puan) tarafından
Yapıyorum canım yaa Leslie ye hiç ara vermedim ama nedense kaldım bu kiloda yaa..ama hissediyorum bacaklarımda vs vücudumda durmak yok inşallah:)
(6,853 puan) tarafından
Bence sikilasmak için durdu bnde öyle oldu cnm kg gitmiyo ama sikilasiyorm
(80 puan) tarafından
İnşallah oda inemliybnim için yaa biras afedersin selülit ve basen sorunu mevcuttu..baya bı gidiyor gitti hatta bu leslie sayesinde spora devam inşallah..birde spor yaparken aşırı terliyorum bilgin varmı canım bu konu hakkında yaa aşırı ama sırılsıklam oluyorum hergun..yarım saatlik olanı yapıyorum bu arada onu
(6,853 puan) tarafından
Havalar sıcak yavrum normal ter
0 oy
tarafından
Önce odemden veriyosun onun için kilo hızlı kaybediyosun daha sonra yağa gelince verme işi biraz yavaslayo araklı oruçla destekle bence atıyorum 12 de kahvalti yap akşam 7 ye kadar bişey yeme aralarda acikirsan salatalık meyve kahve gibi şeyler tüket 7 den sonra yemeyi kes bak emin ol yağı verince yavaştan oda hizlinicak
(80 puan) tarafından
Yaa onu aslında cok düşündüm de o zaman sütüm kesilir mi acaba canım yaa.normalde benim ogunum şöyle sabah sadece 1 dilim tam buğday ekmeği ile normal kahvaltı böle ama diyete uygun..sonra hiç bişey yemem 3 buçukta bı kahve içerim yanında 3 hurma yada 10 findik..4 te spora başlıyorum 4 buçukta o bitiyor..sonra en geç ama aksm yedi de yemek işi bitmiş oluyo bol.salata yemeklerin suyunu hiç yemiyorum mesela çorba yemek yiyorum sadece.pilav Makarna vs bişey yok ekmek asla yemiyorum tamamen kestim..normalde ama bı oturuşta bı bütün beyaz ekmek yiyen insanım.o noktadan bu hale geldim..bide mutlaka ama mutlaka 3 litre suyu bitiriyorum gece yatana kadar
tarafından
Sütun kesilmez korkma cnm buradaki amaç zaten sıvı tüketmek ve sen fazlasıyla tuketiyosum ki bebeğim ek gıda aliyo korkma yani
0 oy
tarafından
Direnç kiloları şok diyetlerle kırılır ama emzirdiğin için tavsiye etmem. Sporu artır öyle dene.
(80 puan) tarafından
Tammdir çok teşekkürler:)olmazsa 45 dk ya çıkarırım sporu:)
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Bende 2 hafta aynı kiloda kaldım akşam yemek saatimi değiştirdim ve duman birasi yaptım 59.6 de takılı kalmıştım 58.8 düştüm 
(80 puan) tarafından
O nasıl bişey canım yaa dukan birasi dmeek  istedin galiba.bi arastirayim ben onu.. emzirirken yapabileceğim biseyse onu deniyim olmazsa
(14,955 puan) tarafından
Ay evet dukan birasi tel.yanlis yazmış
Bugunntartildjm.57.7 ye düşmüşüm
Oğlum.4 aylik Bende emzriyorum
Kepek.ekmek yiyorum gece yatarken yesilcay içiyorum sabahnkalkimca meyve yiyorum rahat tuvalete çıkmak için
(80 puan) tarafından
Anladim canım adını duydum bı ara araştırdım biraz bakalım denicem inşallah onu da yaa.bugun biraz sınırı astim çok üzgünüm yaa:(((
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Emzirmek büyük bir şans canım kilo vermek için. Bir de adet dönemini iyi değerlendir yemene dikkat et bu dönemde kadınlar daha çabuk kilo verebiliyor.
(80 puan) tarafından
Ya yok canım yaa inanki emziriyorum ama yedikten sonra emzirmek de haklamiyor inanki .illaha bu boğazı tutmadan asla verilmiyor bugün misafirim vardı offf..sınırı astım bugün baya bı moralman su anda çok kötü hissediyorum kendimi..sanki bütün emeklerim boşa gitti gibi hissediyorum:(
(1,169 puan) tarafından
Hiç öyle düşünme canım bugün biraz fazla kaçırdıysan yarın dengelemeye çalış. Hamur işine biraz ara verince vücutta kilo kaybı hemen hissediliyor
0 oy
(751 puan) tarafından
Merhaba postunuzu arastiriken gördüm ne yaptınız istediğiniz kiloya düşebildiniz mi kırabildiniz mi direnç kilonuzu 
(80 puan) tarafından
Merhabalar inanın kaç gündür aklimdasiniz ama çok feci hastayim daha bugün biraz gözümü açıyorum ondan cevap yazamadim hakkınızı helal edin nolur..valla canım ben şu anda elhamdülillah 74 25 e indim hani hedefim 75 diya..75 i gördüm dedim Yasemin sen devam et 70 e in:):):)ama bak 3 ay olmuş ben bu postu acali 87 ile başlamıştım şu anda 74 um.ama çok bozuyorum yaa bı hakim olamıyorum son 4 kilo kaldı ama yine şu sıralar diyetten eser kalmadı yaa çok korkuyorum geri alicam diye canım:(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
0 oy
1 cevap 158 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Defne defo (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
26 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 442 göst.

Kategoriler