0 oy
2,152 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Ilk çocuğum oysaki ilk göz agrım evet ama diğer ikinci kadar sevmiyorum bilmiyorum nedendir yanlis anlaşılmasın hiç bi şekilde şiddet vs göstermiyorum dövmüyorum vurmuyorum ama ikinci bana daha düşkün bende ona . Büyük olanda babasına sanırım biraz da bu yüzden  Bi türlü yıldızlarımız uyuşmuyor benim ne yapmam lazım psikolojik sorunum mu var acaba diyede düşünmeden edemiyorum çocuğum 8 yaşında küçük olan 5. Küçük bişey sorsa evet bebegim diye büyük olan bişey sorsa evet dedim ya anlamıyor musun diye sert cvp veriyorum. Oda bunun farkına varıyor ve bana niye bana kardeşime yumuşak cvp verdiğin gibi vermiyorsun diyo daha sonra bende bi pişmanlık hissi oluşuyor yok kızım sen yanlış anlıyorsun ikinizide çok seviyorum vs  diye gecistiriyorum. Iletisimi mi o küçükken mi iyi yapamadım erken mi kopardım bilemiyorum bende annemle anlaşamazdım hep kızardı ve bizde öyle olup büyütmek istemiyorum. 8 yaşında ve artık büyüyor herşeyin farkinda Bana biraz akıl verin o yaşta çocuğa  nasil yaklaşırsam veya ne yaparsam çocuğumla tekrar anlaşabilirim .? 

92 Cevaplar

0 oy
(1,405 puan) tarafından
annemin abime ' hadi kurban olduğum kalk' 

bana geldiğinde 'geberesice kalk'  dediği gibi.  şuan benim için ne kadar çabalama ne kadar sevdiğini söylesene asla anne gözüyle bakamıyorum çünkü küçükken kalbime de beynime de kendi duvar ördü şuan o kendi duvarı geçemez.  yazık yapma.  
(116 puan) tarafından
:( :( işte bende annemle böyle oldum ve çocuğumla asla olmak Istemiyorum. Yorumunuz çok acıttı içimi:( :( :(
(1,405 puan) tarafından
benim için travma onun için nerde sevgisiz Bi çocuk görsem tepkimi veririm.  gerekirse destek al.  çünkü küçükken açılan yaralar ömür boyu bizimle kalıyor. onu çokça öp çokça sevdiğini söyle.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemedimki benim 3 tane bi cümle kueirarım üçünüde elden geçiririm boy boy seve seve giderim bazen dikkatimi çeker büyük oğlum çok hoşuna gider benm sevmem ona da bebek gibi davranmam 

Büyük çocuğuna acıdım ya cidden ben ya nisa çek bol bol çocugunla aradaki soğukluk yok olur inşaallah
0 oy
(833 puan) tarafından
Normal bir insan bu şekil hissedemez imkansız sanki senin psikolojik destek alman lazım kesinlikle hemde şöyle düşünsene evladını ayırt ederken "

"

""ölüyor ve küçük bedenini toprağa veriyorsun kapanıyor toprak üzerine ve o artık yok.""

Belki bir nebzede olsa bunu bile düşünerek merhamet eder sevgi duyarsın çocuk adına gerçekten çok ama çok üzüldüm bu dünyaya sizin evladınız olmaya o karar vermedi siz istediniz vede sizin oldu eminim tercih şansı olmuş olsaydı kardeşiyle kendini bir tutamayan bir anneyi asla tercih etmezdi.
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah bu neydi ya sen bence acilen tedavi olmalısın nett yani yazık verdigin tepkinin sert olduğunu söylüyorsun annenle anlayamadığını yazmışsın aynısını evladina yaşatıyorsun yazık milyonlarca insan evlat hasreti cekiyor dünyaya getirmek için ne paralar döküyolar rabbim sana ne guzel evlat vermis sevmedigini söylüyorsun ben okurken içim acıdı yemin ederim sözün bittiği yer   bence acilen tedavi görmelisin ve evladini kazanmalisin büyüdüğü zaman annemdeb nefret ediyorum sevmiyorum gibi cümleler duymamak için kendini düzelt ve kızını geri kazanmaya bak evlat evlattir ayrımı olmaz sevgi fazla yogun az olmaz hepsi nefes candır..
0 oy
tarafından
Canım linç edilecek bir durum göremedim çünkü çözüm arayışındasın ve hatani farkındasın. Lohusalık döneminde çocuğunu sahiplenememe veya ne bileyim eşin kaynananla bir sorunun oldu mu? Çocuğunla geçen 8 yıl içerisinde sana karşı onunla bağdaştırdığıj bir problemin oldu mu? Bunları iyice düşün gerekirse psikolojik destek al. O da evlat dövmüyorum diyorsun ama o herşeyi farkındaymış evlat ayrımı çok günah. Lütfen kalbini yokla tövbe et sıkıntılarını dök bir kağıda veya al abdestini secdede içini dök Allah'a. Çok günah kuzum yapma. O kızcağız ilerde ergenlikte sen ona ne yasatiyorsan aynısını yaşatır. Umarım bunu asarsin Rabbim yardımcın olsun 
(116 puan) tarafından
Evet kendimde annemle bu tür anlasamamazlik
 yaşadığım için cocugumla yaşamak istemiyorum
0 oy
tarafından
Bir kızım bir oğlum var kızım babasına çok düşkün büyük olan kız. Oğlum ise bana düşkün ama ben ikisinide çok seviyorum sadece kızıma bir tık daha fazla düşkünüm kız çocuğu sevilmeyi sever 
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Kaç yaşındasın?  Sende cocuk gibisin bnce, keşke o evladının ne kadar canını yaktığını görebilsen
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Senin de travmanın olduğunu düşünüyorum Dr git canjm 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Birde diyor ki vurmuyormuş, eminim onuda yapıyorsunuzdur. Konuşma ile bile çocuğa böyle yapan her şeyi yapar. Elinizden alırlar inşallah. 2. Çocuğunuz ile mutlu olun. Ne rezil insansın. 
(261 puan) tarafından
Ne rezil bir yorum yapmissin. Yazik
0 oy
(110 puan) tarafından
Gözlerim doldu o çocuğun o kelimesine 2 çocuğum var ikisi için canımı veririm ikisinin sevgisi de çok başka 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Çocuğa o kadar.uzuldum ki yani hiç görmeden el olarak ben burada böyle kahroldum sen nasıl o laftan sonra daha hala aynı şeyi yapmaya devam edersin ağzıma geleni sayasim varda hadi yine susuyorum git bir psikoloğa falan destek al 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Burdan anlıyoruz ki gerçekten evlat ayıran anneler varmış . Bir an önce destek almalısın 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Profesyonel bir yardım alabilirsin yaptığının yanlis oldugunun farkindasin düzeltmek için senin caba göstermen lazım 
(116 puan) tarafından
Evet haklısınız.
0 oy
tarafından
Sana diyeceğim tek şey git tedavi ol lütfen bunu o çocuk için yap 
0 oy
tarafından
Bilmiyorum bir çocuğum var ama arada ikinci de olsa ilk kızım kadar sevemem de demiyor değilim :)
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Cok cok cok buyuk eksıklık yazık yavruma bunu ınutamaz madem farkındasın sılkelen bı zahmet oturdun yerde uzulmekle olmuyo anneysen eşit analık yap o cocuk bunu secmedı malesef dunyaya getıren sensın
0 oy
tarafından
İnsan aynı kandan aynı candan aynı yerde büyümüş doğmuş iki çocuğunu nasıl ayırabilir ki 

Seni kinamiyorum asla ama ilk çocuk hep farklı olur diye duyarım bence bir destek al çocukta farkindaymis 
0 oy
tarafından
Troll müsün sen?  Yoksa başka bir kafa bunları yazamaz. 
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Çocuğuna yazık ya :(
0 oy
(18,664 puan) tarafından
Çocuk için çok üzücü. Allah kalbine merhamet sevgi versin. Bence terapistten yardım almalisin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 734 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 289 göst.
17 Şubat 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,253 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 284 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 400 göst.