Ilk çocuğum oysaki ilk göz agrım evet ama diğer ikinci kadar sevmiyorum bilmiyorum nedendir yanlis anlaşılmasın hiç bi şekilde şiddet vs göstermiyorum dövmüyorum vurmuyorum ama ikinci bana daha düşkün bende ona . Büyük olanda babasına sanırım biraz da bu yüzden Bi türlü yıldızlarımız uyuşmuyor benim ne yapmam lazım psikolojik sorunum mu var acaba diyede düşünmeden edemiyorum çocuğum 8 yaşında küçük olan 5. Küçük bişey sorsa evet bebegim diye büyük olan bişey sorsa evet dedim ya anlamıyor musun diye sert cvp veriyorum. Oda bunun farkına varıyor ve bana niye bana kardeşime yumuşak cvp verdiğin gibi vermiyorsun diyo daha sonra bende bi pişmanlık hissi oluşuyor yok kızım sen yanlış anlıyorsun ikinizide çok seviyorum vs diye gecistiriyorum. Iletisimi mi o küçükken mi iyi yapamadım erken mi kopardım bilemiyorum bende annemle anlaşamazdım hep kızardı ve bizde öyle olup büyütmek istemiyorum. 8 yaşında ve artık büyüyor herşeyin farkinda Bana biraz akıl verin o yaşta çocuğa nasil yaklaşırsam veya ne yaparsam çocuğumla tekrar anlaşabilirim .?