0 oy
1,291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk olarak sabah akşam sıcak su ile beyaz sabun ile yüzünüzü temiz bir şekilde yıkayın. Sabah yıkadıktan sonra ilk olarak şu ortadaki ürünle yüzünüzü fırçalayin 

imageggarnier yüz yıkama köpüğü bimde satılıyor bu ürünün başındaki fırçayla bir güzel fırçalayin beyaz sabundan sonra. Bununla fırçaladıktan sonra nıvea canlandırıcı toniği yüzünüze sürün. 1 saat böyle bekleyin ardından bu ürünü sürün 

imagebbunu akşama kadar yüzünüzde bekletin canlar bende şuan bitti malesef ki

Akşam yatmadan önce yine beyaz sabun fırçali yüz yıkama jeli ardından gül suyulu tonik ilk resimdeki. Ve yarım saat sonra bu kremi sürüyorsunuz 

image

İmex adı sivilce için çok etkili bir ilaç asla güneş görmesin sabah kalkar kalmaz yüzünü üste anlattığım şekilde yıkayın bunu sürüp yatın yüzünüze sürdükten sonra yıkamayın. Bu ürünleri 6 ay boyunca anlattığım şekilde kullanın

6 ayınız bittiği zaman ise ben 1 hafta önce başladım şimdi vereceğim ürünlere benzoksin yüzü soyuyor hemde çok ciddi bir şekilde soyuyor o yüzden kesinlikle gece kullanın asla sabah sürmeyin hatta evdeyken bile güneş kremi sürerek gezin gündüz 3 saate bir defa güneş kreminizi yenileyin 

imagebbu ürünü ben sabah yüz yıkama runutinimi anlattığım şekilde uygulayın yine tonikleri bırakmayın ve yüz yıkama fırçasını asla bırakmayin bu kez o sulu ürün yerine evde olduğunuz zaman imex sürün gündüz yüzünüzde 3 4 saat kalsa bile yeter dışarı çıkarken güneş kremi akşam ise yüzünüzü aynı rutinde yıkayıp bu kremi sürün

image

Buda güneş kremi watsonsta aldım 71 TL idi indirimde. Kısacası 6 ay imex ve o sulu kremi sabah akşam 6 ay boyunca 6 ayıniz bittiği zaman o sulu olanı almayın imex ve benzxoin kullanacaksınız ama ikiside güneş görmeyecek benzoksini sürüp uyuyun yüzünüz sabah kalktığınız zaman aşırı soyulacak korkmayın. Sabahtan öğlene kadar imex öğlenden sonra beyaz sabunla yüzünüzü yıkayıp akşam yatana kadar güneş kremi ve daha sonra sabaha kadar benzoksinle kalacak yüzünüz. 

1 yıl boyunca lütfen fondeten sürmeyin ❤️

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bn asla kullanmam fsndoten bi rimel ruj.d
tarafından
Ben önceki halim ve sonraki halim diye paylaştım artık fondeten sürüyorum aşko dbezbbssb
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
yüzümü tek su ve sabunla yıkayan ben akshakan
tarafından
Vallaha Allah tarafından güzel bir yüzüm olsaydı bende sabunla yıkardım xbebsbdb
(1,992 puan) tarafından
kız güzel zaten deme öyle
ama ablam sivilceden çok çekiyor hemen ona atıcam bunları sağol :*
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim at faydasını gören olursa ne mutlu bana ben çok gördüm ben gördüysem herkes görür
0 oy
tarafından
Fazla masraflısın xnjxjxjxj şaka şaka 
tarafından
Aşko napayim ancak gitti ama benim ergenlik izlerim coktu akne izleri derindi
tarafından
Çok iyi olmuş ama bende zayıflar kendimi güzel hissedersem yaparım
tarafından
Senin ergenlik izlerin doktorun verdiği cleion t ile gitmiş bunu buraya atman olmadı bnce şimdi burdakiler gidip doktora sormdn alırsa  cildleri mahfiluck bnce kaldr onu
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Aboo ben okurken üşendim ama sonuç mukemmelmis sagol
tarafından
Vallaha çok zordu inan bana
(4,038 puan) tarafından
Ben dd hiç sivilce olmadı bugüne kadar yine de imex kullanım mi benim de yüzüm karman corman solgun gözükür hep kurudur yanaklar kırmızı kalan yerler kâh beyaz kâh siyah :(
Sen bunlari deneye deneye mi buldun cildiyeye mi gittin
0 oy
tarafından
Valla ben bunları yapmaya üüşşenirim 
tarafından
Ama insan bir saatten sonra alışıyor
tarafından
Cildin nasıl
Kuru.mu

Yağlı..mı

Karma..mı
tarafından
Yağlı hemde aşırı
tarafından
Benmkide kuru heemde çok sabunla yıkasam dökülür o derece nemlendiriccide kulllanmadım
0 oy
tarafından
Çok güzelsin ♡♡♡ ben hiç birşey kullanmadım  hayatım boyunca inanır mısın 
tarafından
Ben kullanmak zorunda kaldım canım çok utanç vericiydi cildim şükür geçti emek olmadan ekmek olmuyor malesef
tarafından
Anladım canm bazıları öyle işte. Görümcem her gece birşeyler yapıyor sürüyor  sabah yine yapıyor ama ise  yaramıyo..
0 oy
(650 puan) tarafından
Maşallah nasılda düzelme olmuş bende de gözenek problemi var ya
tarafından
Imexi kullan canım inan faydasını göreceksin
(650 puan) tarafından
Yok canım onu ergenken aldm yağlı hissiyatı yüzünden sürekli elim yüzümdeydi bana hiç iyi gelmedi o
tarafından
Bende de öyle yüzüm zaten yağlı ama düzenli kullandığın zaman fayda görürsün 1 ayda olacak bir şey değil çünkü
0 oy
tarafından
Ssleri aldım, umarım gaza gelirim de uygularim :)
tarafından
Umarım bende iradeli olurum bu kez ya :)
tarafından
Aşkım fondötenim sağolsun,alın yazımı bile kapatıyor:)))
tarafından
Ulan ahahaha ben hicbisi kullanmam orijinal:)
tarafından
Senin maşallahın var aşkım tü tü ❤️❤️
tarafından
♥️♥️♥️♥️
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Neutrecena greyfurt lu olan tavsiye ederim şiddetle :) 
tarafından
Onu hiç denemedim canım ama denerim
(6,853 puan) tarafından
Basmalı şişe den alma Cnm o jel çıktı bnm tüp şeklinde kapaklı olanı al peeling etkiisi var cilt az kızarıyor ama güzel temizliyor.
0 oy
tarafından
Sen zaten çok güzelmiş sn kız bunlara gerek yokki kızartma yeme asitli içme yeter cildin duzelr
tarafından
Yok aşkım ya hormon bozukluğu yüzünden yüzümde çıkan sivilceleri kopartmaktan bir sürü leke kalmıştı gitmiyordu en son çare roangutan kullanacaktım artık
tarafından
Anladm cnm su sivilce kremini doktorun mu verdi yoksa kndn mi aldin
tarafından
Arkadaşım önerdi 3 ile aynı anda başladık canım doktor önermedi
tarafından
Sen doktoruna demedn. Mi kız yadaha kötü olsaydi
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Yuzumde asiri dogum lekeleri var onlarin gideceğine  yuzde yüz emin bile olsam bu dediklerini yapamam canjm erinirim valla:DDD seni bu konuda tebrik etmeden gecemicem
tarafından
Sağol canım azimli bir insanım inan yüzümü gören ne kullandin diyo dhdbsbsvsv
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Canım o kremleri kullandım ilk soydu cildim yenilendi ama başka faydası olmadı ıkincı kez aldığımda ama komple derimi soydu evet o sivilceli halim bitti sadece parlasın istiyorum seninki gibi 
tarafından
Güneş kremi sür canım attığım güneş kremi patlatıyor birde tonik ve yüz yıkama köpüğü patlatıyor
(6,437 puan) tarafından
Tonik hangisini alayım maviyi mi güllüyü mü
tarafından
İkisinide al canım birisi sabah birisi akşam tonikten zarar gelmez çünkü parlatiyor
0 oy
(2,522 puan) tarafından

Cıldım kötu degl ama neden daha ıyı olmasın :)

Bısey dıcem ben sımdı bu yazdıklarını yıldızladım sonra nerde gorecem onu bunu bılmıyorum bu arada paylastıgın ıcın tesekkurler

tarafından
Ss al canım galeride dursun
(2,522 puan) tarafından
Oyle yapıym senın guzellıgınden sonra profılın guldurdu:))
0 oy
tarafından
Garnier+ ilaçlar neyse oda bişeu
tarafından
İnan bana çok faydasını gördüm yüzünü yıka an lazım garnier yada başka ürün fark etmiyor temizlemen lazım
tarafından
Değişim güzel olmuş
0 oy
tarafından
İmex ' i ben fondöten yerine kullaniyodum kız sabah kullanılmıyor mu yani 
tarafından
Güneş görmesin aşko asla sabah sürebilirsin ama güneş görmesin altaki asla sabah yasak sadece akşam benzoksin
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Ben seni daha farklı hayal.etmsit8m..
tarafından
Mesela nasıl pembe saçlı mi dbdndbdbdbd
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Yüzüme uyguladıgım saf suuu :))
0 oy
(13,661 puan) tarafından
Ay çok tatlıymışsın sen canım :) maşallah çok güzel olmuş yüzün :)
0 oy
(7,464 puan) tarafından
Masallah kiz baya guzel olmus bi ara imex i disari cikarken fondoten niyetine kullaniyordum ah genclik lise zamani tabi 
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Kız bunlar ne maşallah iyi geldiyse senin adına sevindim bende yüzüme su kullanıyorum işte 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 775 göst.
0 oy
6 cevap 238 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nasipseanne__ (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,445,718 soru

23,750,985 cevap

314,785 kullanıcı

...