0 oy
575 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (297 puan) tarafından
Hanımlar 6+6 günlük oldum 1 haftadır ara ara kanamam oluyo. Progestan 200mg fitilde kullaniyorum ona rağmen arada leke şeklinde kan geliyo. doktoruma yazdım az önce bi reçete gönderdi bunu da sabah aksam iç dedi almadım daha eşim birazdan alıp gelecek o yüzden ne olduğunu bilmiyorum. Başına ben gibi ilaç aldığı halde kanaması gelip sağlıklı bir şekilde kucağına alan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(7,487 puan) tarafından
Kuzenimin esi kanamasi oluyordu ama.igne vuruldu bir kac defa düsük onleyici bende rahmimden dolayi kullandim progestani 6. Haftalarda lekelenmem oldu sadece sonra görmedim igne daha etkili aslında
(297 puan) tarafından
Şuan fitil kullanıyorum ben progestan bugünde doktorum duphaston hapı verdi sabah akşam içicem sonra kesilir mi bilmiyorum duruma göre veriyolar galiba. Kese var bebek var kalp atımı var acaba olmasaydı kalp atımı düşük mü yapardım ki diyorum kendimce
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 20 gün yattım evde ilk gebeligimde kanamam oldu. Progestan kullandım 1 ay . Sonra kesildi. 
(297 puan) tarafından
1 ay boyunca oldu mu kanamanız peki
tarafından
20 gün falan sürdü az az . Özellikle gezince oluyordu sonra sagsaglim doğdu.  1 buçuk aylik falandı kanamam oldugunda
(297 puan) tarafından
İnşallah benimde öyle sürer de geçer. İlk özele gittim kese içinde kanama var bebek olusmus daha kalp atımı yok dedi. Sonra başka özele gittim kalp atımı oluşmuş dedi dinledik hatta kese içinde kanama felan da yok dedi sevinmiştim aradan 2 gün geçti yine leke şeklinde kan gelmeye başladı şaşırdım aynı zaman da bişey olacak diye de korkuyorum işte
tarafından
Ani hareket etme . Dinlen ilacını düzenli kullan bisi olmaz inşallah
(297 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(1,964 puan) tarafından
6. haftada adet kanaması gibi kanama görmüştüm progestan 200 mg fitili günde 3 öğün, hapı günde 2 kere kullanıyordum ona rağmen olmuştu. kucağıma aldım gayet de sağlıklılar şükür. korkma inşallah bir şey olmaz
(297 puan) tarafından
Sizin de kullandığınız zaman boyunca kanamanız oldu mu hep? Ben fitili felan kullanıyorum ya hemen kesilecek sanıyorum kanama ama her kanama gördüğüm de aklım çıkıyo düşük olacak diye
(1,964 puan) tarafından
1 hafta kadar oldu. ilk gün çok yoğundu sonra epey azaldı
(297 puan) tarafından
Benimki az az geliyo ama bir gün geliyosa ertesi günü olmuyo diğer gün mutlaka oluyo yine
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Benimde 7+6 da olmuştu hem ilaç hem iğne vurundum bir haftada kesildi canım. Şuan 26+6 yım şükür. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bol bol dinlen beslenmene dikkat et.
(297 puan) tarafından
Canım sende sağ salim kucağına alırsın Rabbimin izniyle. Benim kanama her gün de olmuyo mesela 2 gün oluyo ya 3 4 gün kan yok sonra yine oluyo korkuyorum bişey olacak diye
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Progestanin ignesini yazsaymis doktorun keske. Ben iki ay her gun oldum. Sonra da hap olarak kullandim doguma kadar.rahmin hassas demekki canim yerlesirken bebek gelisirken ara ara kanaman olabilir telas etme. Saglikla kavus yavruna inşallah 
(297 puan) tarafından
İlk gebeliğim değil diğer gebeliklerimde hiç böyle bişey yaşamadım ilk kez bunda yaşıyorum şaşırdım aynı zamanda korkuyorum bişey olacak diye de. Fitil ve duphaston ilacını kullanıyorum şimdilik
0 oy
(1,393 puan) tarafından
Ben kalçamdan progestan iğne karnımdan progestan iğne ve fitil olarakta progestan kullanmama rağmen 12. Haftaya kadar kanamam devam etti sonra durdu kemdiliğinden oğlum 2 yaşına geldi bile
(303 puan) tarafından
Canm iğne kendin mi yaptn evde yapilabiliyorrmu acaba
(1,393 puan) tarafından
Karnımdan olanı kendim yapıyodum kalçadan olanı acilde yapıyolardı 2 güne bir
(297 puan) tarafından
Büyük geçmiş olsun. Peki bu kanama neden olusuyo ki ya aklım almiyo benim. Gördükçe de korkuyorum bişey olacak diye. Ben şimdilik fitil ve duphaston hapını kullaniyorum
(1,393 puan) tarafından
Sağol canım çok şükür geçti gitti sağlıkla kavuştum darısı sana. Hiçbir sebep bulamadılar en iyi doktorlara profesörlere gittim yinede sebebini bulamadılar
(297 puan) tarafından
Çok garip ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 428 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Linkin (24,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
24 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esoss2344 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 3434 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,264 soru

24,398,894 cevap

349,953 kullanıcı

...