0 oy
587 göst.
Aile kategorisinde (930 puan) tarafından
Sabah telefonda YouTube tan video fln izliyordum bir yemek tarifi çıktı normal yoğurtlu makarna üstüne kıyma vardı neyse bende emzikli biriyim 34 günlük kızım var yemeği yaptım canım çekmişti o an karşı komşunun kızını çağırdım çocuğun yanında durdu evi temizledim eşimin teyzesinin kızı yani kuzeni beni aradı işte eşin evdeyse gelelim diye o sıra evde değildi eşim neyse akşam geldi ben daha haber vermeden onlar geldi o sıra çocuğun karnını doyuruyordum geri gittim üstümü değiştirdim fln çocuk tam doymamisti geri ben çocuğu aldım mutfağa gittim eşim eve geldiğinde ben onlar gitsin öyle yiyelim demiştim bir şey olmaz sen aç dedi ben yetmez onlara iki tane de çocuk var daha demiştim neyse ben mutfakta çocuğun karnını doyururken kuzenide yanımdaydı eşim acıktım diyerek mutfağa girdi neyse kuzeni hazırladı eşim kıymayı ekmekle alıp yiyordu kuzeni makarna ekmekle mi yenir diyerek güldü geri eşim ** yalı gibi olmuş ztn nasıl yiyim bunu dedi ama tabağını bitirdi o an o lafı dediği zmn bir anda soğudum şuan hiç bir şey ona karşı hissetmiyorum bile diyebilirim yani

10 Cevaplar

+5 oy
(832 puan) tarafından
Tam agzına layık yapmışım ozaman deseydin 
(2,291 puan) tarafından
:D ayy cik iyi
(930 puan) tarafından
O an ztn kafamdan kaynar sular döküldü gibi oldu birde geri kuzeni karın yaptı ben mi yaptım ki dedi gülerek
(8,590 puan) tarafından
÷÷÷÷ ahahahha
(2,291 puan) tarafından
Kuzenine de malmis
(2,220 puan) tarafından
Kesinlikle vereceğim cevap bu olurdu :))
-Reklam-
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Yemeseymis o zaman 
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Yıldızlı yeri anlamadım ben ya 
(1,449 puan) tarafından
Hani yal gibi tatsız tuzsuz olmuş derler ya
(2,291 puan) tarafından
At yal yemez :D
(930 puan) tarafından
i.t yalı dedi yok hep güzel yaparım yemekleri her gün farklı yemek yaparım hemi evimle ilgilenirim çocuğumla da yani anlamadım bir anlık bir olay oldu
(1,449 puan) tarafından
I t mi yer kiz shhsh bilemedim post sahibi gel bizi aydınlat
(930 puan) tarafından
Evet i.t yalı yemesi artık yemek yer gibi yani
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Eee yuhh ancak bu kadar rencıde edersın esını baskasının yanında sana hıc saygısı yokmu hep boylemı esın
(930 puan) tarafından
Yok hiç böyle de değil aslında hatta o kuzenini hiç sevmez bir iki defa hırsızlık yapmış galiba o yüzden sevmiyor
0 oy
(435 puan) tarafından
Benimde hamileyken başıma benzzeri olay gelmişti çok kirilmisdim belli etmemisdim üstünden 10 sene geçmiş her aklıma geldiyinde saydiriyorum oda hep özür diliyor ama kırgınlığım geçmiyor 
(930 puan) tarafından
Tamm beğenmemiş olabilirsin herkesin damak zevki farklı ama öyle bir konuşma da yapmaması lazımdı kızıma ana kucağı bezini fln almış gösterdi onlar gittikten sonra inan sevinemedim bile gördüm güzelmiş dedim gittim başka odaya
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Kırmış geçirmiş resmen.  Ayıp etmis
0 oy
(42 puan) tarafından
Ayy nasıl gücüne gitmistr ya valla kavgada bile söylenmez bu adamlar niye bu kadar ö.küz 
(930 puan) tarafından
Baya gitti yani ben sabah 7 8 gibi çocuğu uyutuyorum kalkıp daha uyumadan kahvaltıyı hazırlayıp öyle yatıyorum eşim 12 de işe gidiyor sofrayı kaldırıp bulaşıkları yıkayıp çocukla ilgileniyorum geri 3 4 gibi derin uykuya daldığı an gidip yemeğimi yapıyorum uyanana kadar da uyuyorum şimdi birde gelip öyle demesi çok zoruma gitti
0 oy
tarafından
Ben illa tepki veririm. Bugün bile çilek koydular bizm arabaya şunları satın gelin diye kahve bile icirtmediler balkonda neyse işte bende bi tane aldım canim çekti kayinnamda evde var yemez burdan alır dedi saniyelik bende tepki verdim geri koydum hemen hayr ben Hamileym çilek asitli geliyor yiyemiyorm o an canım çekti neden herşeye laf söylemek istiyorsun ya. Keşke tepkisiz kalabilsem bende
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Tam ağzına layık deseydin en sinir oldugum başkanın yanında hakaret edilmesi
0 oy
(11,523 puan) tarafından
İşte bacım onlar varken tam o zaman koparacaksın kavgayı ne demek bu diye. Alıp tabagı bir vuracaksın duvara destur cekecekler. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 642 göst.
12 Ekim 2022 Aile kategorisinde tazeAnneee (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 405 göst.
20 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 701 göst.