Sabah telefonda YouTube tan video fln izliyordum bir yemek tarifi çıktı normal yoğurtlu makarna üstüne kıyma vardı neyse bende emzikli biriyim 34 günlük kızım var yemeği yaptım canım çekmişti o an karşı komşunun kızını çağırdım çocuğun yanında durdu evi temizledim eşimin teyzesinin kızı yani kuzeni beni aradı işte eşin evdeyse gelelim diye o sıra evde değildi eşim neyse akşam geldi ben daha haber vermeden onlar geldi o sıra çocuğun karnını doyuruyordum geri gittim üstümü değiştirdim fln çocuk tam doymamisti geri ben çocuğu aldım mutfağa gittim eşim eve geldiğinde ben onlar gitsin öyle yiyelim demiştim bir şey olmaz sen aç dedi ben yetmez onlara iki tane de çocuk var daha demiştim neyse ben mutfakta çocuğun karnını doyururken kuzenide yanımdaydı eşim acıktım diyerek mutfağa girdi neyse kuzeni hazırladı eşim kıymayı ekmekle alıp yiyordu kuzeni makarna ekmekle mi yenir diyerek güldü geri eşim ** yalı gibi olmuş ztn nasıl yiyim bunu dedi ama tabağını bitirdi o an o lafı dediği zmn bir anda soğudum şuan hiç bir şey ona karşı hissetmiyorum bile diyebilirim yani