Kaç kişi burada tesetturlu acaba merak ettim
Ve etek üst kombin nasıl yaparsınız ben pek beceremiyorum o yüzden hep elbise giyerim :)
Ayy gördükçe okadar özenirimki anlatamam etekli kombin yapan hatunlara şahane oluyo
Pantolon tunik..
Elbise..
Eşarp genelde şal yapamıyorum
Canım ben de çok şükür ki kapalı bir bayanım. Şöyle yaparım.
Öncelikle renk konusundan bahsedeyim. Etek ve üst renklerini muhakkak basortumle uydururum. Yani ya etekle başörtü ya da ustle başörtü aynı renkleri bulundurur içinde.
Bi de giyim tarzı var
Kalem etek giyerim bazen ve üzerine muhakkak bol salaş uzun bir tunik giyerim. Ya da mevlâna tipi etek giydigimde üzerine gömlek veya çok da uzun olmayan hafif salaş bir gömlek gibi bir şey giyerim. Uzun yelekler giyerim falan. Ama pantolon giymem. Benim böyle canım
Bende kapalıyım ama tam anlamıyla tesettür denir mi bilmiyorum. Geniş pantolin üstüne tunik yada gömlek giyiyorum. Bazen etek ve gömlek giyiyorum. Ruh halime göre giyinirim ama bir tarzım yok sanırım
Bende etek falan çok severim de yakismiyor kısa boylularda efsane duruo mesela ablam öyle giyiniyor o kadar güzel duruoki bende saçma duruo hep elbise giyiyom
Geçen gün kışlık slopet ve değişik kolları olan efsane elbiseler aldim hava sogusunda giyeyim diye can atiyorum
Bende tesettürlüyüm
Elbise hep tercihim
Kombin yapmayi cok severim en cok kalem etek ve üstüne salaş seyleri seviyorum kendime öyle yakıştığını düşünüyorum
Pantolon giymiyorum eşim sevmiyor iyikide giymiyorum hic bi zamanda ozenmedim böyle daha cok hosuma gidiyor
Bide eşarp tercihim şal sevmiyorum böyle işte
Genelde pantolon tunik giyerim. Ara sıra elbise. O da yaz günü falan. Şal kullanırım daha çok etek üstü kombin yapmayı beceremem
1,491,903 soru
24,378,291 cevap
348,500 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın