Ben Nasil bisey alsam bilemedim. Lohusa kurdelesi takılır başına ama tesetturlu olduğum için kırmızı çiçekli kırmızı oyalı güzel bi yazma kullanmayı düşünüyorum basıma. Pjama olarak hangi renk uygun olur yada gecelik mi daha uygun bilemedim. Siz neye karar verdiniz
Bnde ortuluyum pijama takimini ve yazmami takim olarak alicam kirmizo falan almicam cinsiyeti belli olsun ya mavi alirim yada kiz olursa mor veya pembe.. Ilk kizimda pembeydi buda kiz olursa mor yapabilirim
Benim oğlum olucak tesettürlüyüm pijama aldım oyüzden beyaz renk diğerindede pijama giymiştim sıkıntı olmadı.yazma yaptırdım iğne oyası zemini beyaz ve mavili oğlumun tulumunun renginde :)
Ben sezeryan olcam bol bi pijama takimi aldim pembe renk sabahliklisini bulamadim uzerine de kasima denk geliyo zaten uzun ayni renk hirka aldim dize kadar iniyo oembe desenli bide yazma aldm
Bende ortulüyüm pijama takımı aldım üzerinede uzun bi hırka aldım hastanede giymek için
Benimde aklimda ekru pijama takımı ekru pamuk tulbent alip onun uzerine kirmizi kurdela ve cicek taci gibi susler yapmak var ama henuz alip hazirlamadim cnm:) dusunme asamasindayim
Benim oğlum olacak inşallah mavi beyaz desenli pijaama takim bebek mavisi de yazma dusunuyorum bebegimin yuzunede bebek mavisi yazma eşimede bebek mavisi gömlek anne baba ogul hepimiz bebe mavisi olacaz kısacası
Ne giydiğin umrunda olmuyor oan:)
Bende kirik beyaz aldim pijama takimi ve sabahligimi. Penbeli tonlarda annem igne oyasi yapiyo.
1,497,796 soru
24,467,198 cevap
354,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın