Bugün 31 gün oldu haksız olan kocam hakliya çıkarmak için kendini sessizliğe bürümüş kendini bana kusmeyi bile haram kılmış küsme hakkı bile tanımayan bu insan kastı olarak cuk cocugunu aramıyor sormuyor kartlarında kapamış şimdi ara ara engelde basıyor whatsaptan kendi aileside tek tek beni whatsap Instagram hepsinden çıkarmış.İyi sagolsunlar edebi yoksun aileye dedik peki ben dün akraba buyugunuzun bunlari arayıp durum hal ahval sorması ardından duyduklarım ne bilim kaynanam şöyle demiş kendi kendine vurdu gözüne morartti benim oğlum bişey yapmadı valla bı insan kendine bunu nasıl yapar bakin
Neyse peki bunun üstüne eklemiş 2 3 ay gelmesin anasinda kalsın oğlumun psikolojisi bozuk bak hem kaynanam eşimi kiskirtiyor hem bana laf sokuyor hem eşimle kavga etmeme me rağmen eşim denilen cani laf yetiştirme anneme diyip saldırdı gorumcemle tabiki ben darp raporumu aldım ama bekledim çünkü ben boşanacak demiş amcama 31 gün. Oldu hani dava filan yok neyse o aile büyüğümüz kocamizi aramis kocam demek istemiyorum artık ki nefret ettim kendisinden o da demiski kims benim işime karışmasın bu bizim aramızda olan bişey benim meselem demiş kapatmış.Bunlar bana hem bunu yapıyor hem arkamdan iftira atmış üste çıkmak için ve çocuklarını dahi aramayan parayı kesen bı adam var ortada ben çok müşkül durumdayım neden çocuklarım büyük dahi değil aklı daha etmeyecek yaştalar büyüğü 3 yaşına yeni girdi küçüğü de 4bucuk aylık şuan dış çıkarıyor sabi zor yetisiyorum onlara yazık ben bunların insan olduğunu düşünemiyorum ki bence eşim ya psikolojik sıkıntılı evvelden kanaatine vardım çünkü yada belki ben bilmiyorum birini seviyorda olabilir bunlar şüphe ama beni istemedikleri bariz belli bu şey olmadigi çok belli acı çeksin biraz bu acı çekme değil bu namusunu bu hale getirip atmak ve çoluk çocuğunu başkalarına muhtaç etmek ki kızım kizkardesimin eşine baba diyor ben peki burda napicam nasıl adım aticam direk boşan diyenler demesi çok kolay evet ben onu su 4 aylık bebegim olmasa çoktan ben davami açmıştım ama bebek çok çok küçük yazık artık kapılar kapalı ve ben hakliyken haksi, duruma asla düşmek istemiyorum.
407,390 soru
12,228,540 cevap
36,839 kullanıcı