Napiosunuz kizlar ? Bilenler bilir beni. Esimle sorunlarim vardi/var cok zor dönemlerden gecmistim sukur simdi yavas yavas iyiz insaAllah sabrin sonu tamamen selamet olur. Bayadir yoktum. Hamilelik, tasinma telasi, ufak cocugum derken buralari bosladim iyice:) simdide kaynim daha yeni gitti cocuklariyla. Onlar gitti her yeri desenfekte ediyorum, silip supurcem 3makina camasir yikadim (onlar her geldiginde oglum hasta oluyor o yuzden onlar varken asiri geriliyorum ayni tabakdan bardakdan yememeleri icin radar gibinduruyorum.
Ve size bir sorum var cpcuklarinin yas araligim 2yas civari olanlara sorum. Allah askina sizin cocuklarinizda yaramazmi yani xaramaz derken herseyr aka codden herseye, yani tabagi yerden aldim tezgaha koydum doye bile bagirip sinirlenirmi? Herseyi dokup sacarmi? Sumuklerini koltuga yada sizin ustunuze basiniza surermi? Kardesiyle yada abisiyle haroc baska kisilerle oyuncak paylasmazmi? Kinamak istemiyorum vallahi ama yok ben bunlar her geldiginde yorgunlukdan geberiyorum, kafam sisiyor, oglum hastalaniyor, tuhaf tuhaf hareketler yapiyor yani onlardan gorduklerini. Misalhayatta durduk yere biseyi gidiyim dokuyum demez aha onlar gitti durduk yere birseyler dokuyor... Allahim dusmanimin basina vermesin !!! Ya anne baba ayri o yuzden dikkat cekmek icin boyle yapiyorlar yada gercekden cok simartilmislar. Kaynimin dedigi : ikinci dogunca sizide gorcem. Tek cocuk akilli iki olunca bas edemezsin diyorlar. Ben ogluma yaramaz vs derdim ama bunlar her geldiginde ogluma sukur ediyorum