0 oy
1,218 göst.
Diğer kategorisinde (7,808 puan) tarafından

Günaydın kizlarrr aşırı uykum var :sleeping:ama uyuyamıyorum ev işi de biti böyle bi soruyla gelim dedim 

Beni iki kere kepçe çarptı 12 yaslarındayken:silly:iki gogusumun altinda çökükluk var baş parmağım sığacak kadar :woot::ninja: 

Siz yaptinizmi hiç kaza kalıcı bişey kaldimi sizde 

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet okula giderken okul servisim devrildi çok şükür bisey olmadı ama çok korktum kışın ortasıydı kar vardı o zaman oturmuş karda ağladım babamı aradım  gel beni al diye 
(7,808 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun canım allha yaşatmasın vala çok kötü
tarafından
Tabikide çok kötü canm ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah'a şükür hiç yapmadım ama kıyısından çok döndük 
(7,808 puan) tarafından
Allah korumuş cnm
0 oy
tarafından
Dünyaya gelerek dünyanın en büyük kazasını ettim
0 oy
(136,418 puan) tarafından

kazayla bebe yaptik sende yapcanmi :woot:

(7,808 puan) tarafından
Hayırrrr :D hahah
0 oy
tarafından
Motor sürerken çöp arabası yandan sıkıştırdı yere düştüm.kolum bacağım çizik içinde kalmıştı bitaraftan da biri gordumu bakiomu diyip utanmam vardı nasıl kalktim ayağa bindigim gibi vin:)))
0 oy
(6,709 puan) tarafından
Bak bı daha geldi admin seninle uğraşıyor ahahahajan
(18,165 puan) tarafından
Bende eski postlari kim hortlatıyor diye bakmaya gelmiştim sjsjsjsjs
(6,709 puan) tarafından
Valla kız fatonun hepside snsnsn fatoyla uğraşıyor biri yaa kim snsnsn
(7,808 puan) tarafından
Sevdaaaasaa
(6,709 puan) tarafından
Ahahaha uğraşmayın benim fatomla sjsns
(7,808 puan) tarafından
Kaşınıyon 3.cocuk diye kaşıyor beni :D
0 oy
(409 puan) tarafından
Benn minibüse çarptım 2 . Defa bi anda durunca fren şişti duramadım allahtan yeni kalkmıştım hızlı değildim çocuklar da vardı arabada Allah korudu valla 
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Yolda duran bir arabanın arkasından geçtim daha doğrusu park halinde olan arabaların yanındaydı dörtlü açması gerekiyormuştu halbuki ışıkları yanmıyordu bende normal yolda yürüyordum açıkcası bir anda arka arkaya geldi vurdu banaaa hayır hiç mi bakmıyorsun aynadan yola park ediyorsun birde  :( trafik polisi tanıdığımız vardı ismimi duyunca hastaneye gelmişti saolsun ben sürücü için nerde o suçlu değil diyordum meğersem suçlu olan oymuşşşş. İsterseniz tazminat açabilirsiniz dedi tanıdık ama uzatılacak bir durum değil dedi annem de zaten o halde tazminat felan düşünemezdi adamda zaten kaçmamış hastaneye kadar gelmiş bizde olmadık çok şükür kötü bir durum olmadı bende 

0 oy
tarafından
Çocukken araba çarpmıştı ayağım asansörde kalmıştı o da sayılır mı bilmem. 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Kızım 1.5 yaşında iken ikimize birden arada çarptı çok kötü bir gündü Allah bidaha yasatmasin

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,305 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,042 göst.
+1 oy
13 cevap 707 göst.

413,133 soru

12,438,225 cevap

45,890 kullanıcı

Kategoriler