0 oy
150 göst.
Aile kategorisinde (2,223 puan) tarafından
Cok mutsuzum. Uzun olursa kusura bakmayın. Esimle 3 yil önce severek evlendik. Ben isten ayrıldım. Ailemi istanbulda bırakıp izmire yerleştim. Yani izmirde kimsem yok. Esim iyi biridir. Ama cok calisir. O kdar cok çalışıyor ki ne aksam yemeği yiyebiliyoruz ne sabah kahvaltısı. Kendisi memur. Ek is yapıyor geçinebilmek için. Borçlarimiz var. Ailesi evlenirken cok yardımcı olmadi. Benim de babam yoktu başımda annem elinden geleni yapabildi.  Biz de geri kalanini krediler çekip yaptık. Cocugumuz oldu 6 aylık su an. Yani masraflarimizi çıkarabilmek icin calisiyor. Ama hic beraber vakit geçiremiyoruz. O kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki. Ben 28 o 35 yasinda. En guzel, en dinamik yaslarimizi ben eve kapanarak o calisarak geciriyor. Kendim çıkıyorum disari burada ama kimsem yok. Bir arkadaş es dost yok. Yapayalnizim. O yüzden esime yansıyor bu mutsuz ruh halim. O da bana bencil ve anlayissiz olduğumu ima ediyor bu yuzden. Sizce de bencillik mi yapıyorum?

4 Cevaplar

0 oy
(10,972 puan) tarafından
Bu bencillik degil tam anlamıyla ama o da calıyor amacı ev gecindirmek. Sende haliyle cocukla yanlız cok yoruluyorsun en azından bir manevi destek bekliyorsun haklı olarak. 
(2,223 puan) tarafından
O kadar bunaldım ki bebeğim küçük olduğu icin İstanbul'ada gidemiyorum ailemin yanına. kapana kisilmis fare gibiyim desem yalan olmaz
-Reklam-
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Bencillik değil kuzu ama önce gerçekten eşini anlamaya çalış adam gerçekten geçim derdinde.yaz aylarındayız al bebeğini akşam üstü falan gez dolaş biraz tek başına önce zor geliyor ama alışıyorsun.
0 oy
(293 puan) tarafından

Bencillik değil tabi ki ama, 

Keşke evlenirken hersey 4/4luk olmuyorsa olmasın gözüyle bakilsa böyle olmazdı. Krediler çekerek düğün yapilmasa ama işte insan nefsi hersey olsun istiyor. Sonra da evliliğin ilk yılları en güzel zamanları borç ödeme  stresiyle geçiyor. O eşyalar huzur getirmiyor.

Allah yardımcınız olsun. Ailenizde yanınızda olsa kafa dagitirdiniz biraz ama oda yok.
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Anlıyorum seni ama eşinin anlamaması da doğal. Evinde çocuğun var neden sıkılıyorsun kendine dert arıyorsun diye düşünüyordur büyük ihtimalle. Komşun varsa iletisim kurmaya calis. Bir şekilde etraf edinmen lazım yoksa çok daha bunalırsın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 466 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli_1 (293 puan) tarafından soruldu

380,488 soru

11,392,215 cevap

34,900 kullanıcı

...