0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar bebeğim solunum sorunundan dolayı 8 gün küveste kaldı. Eve geldi 11 günlük olduk göz bebekleri ve yüzü sararmış sarılık olmuş galiba bol bol emziriyorum sütüm de az ek biraz mama da yapıp veriyorum 

Bir arkadaş dedi ki sarımsak koy bas ucuna geçer diye.

Hiç duydunuz mu yada başka şey varmı.

Yarn sağlık ocağına gitcem bu arada

7 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Hayır sarimsagi ilk defa duyuyorum kaynanam şekerli su diye kafami yemisti yapanlar varmis ben yapmadim he yapmanida onermiyor sarı tülbent atmistim besigine ama bol bol emzirmen gerek ben çok uykusuz kaldim 15 ti degeri sınırdan döndük valla hic uyumucan yarim saatte bir emzircen sagip ver emmiyosada
(285 puan) tarafından
Canm nasl anladnz değeri.

Kanmi alıyorlar bnm çocuk çok zayıf sağlık ocağında alabilir mi kan sen nerde aldrdm topuk kanı mi
(1,916 puan) tarafından
36 haftalik dogum yaptim 2.600 dogdu ele avuca gelmiyodu yavrum kan aliyolar degeri cikiyor zaten haataneye gitmistim saglik ocakları bakiyomu bilmiyorum ama gozlede alasiliyor sarilik oldugu cok yuksekti bizim degerimiz ışık verceklerdi son anda düşmeye basladi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç duymadım sarılığın tek geçmesi için bol bol emzirmek gerekli iki saate bir mutlaka uyandırıp emziriceksin eğerki sütün yetmiyorsa mutlaka mama takviyesi yapılıyor
0 oy
tarafından
ilk defa duydum bilmiyorm 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Sarımsağı duymadım ama bol bol emzir sütün azsa mama al yap aç kalmaması lazım ve yarın hemen bi dra görün sarılık değerine baksınlar
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Topuk kanı aldır sarılığının değerine baktır gerekirse yatış verirler. Sürekli emzir canım ve mama da takviye yap mutlaka asla aç kalmasın 
0 oy
(171 puan) tarafından
Duydum ama canm vakit kaybetmeden hastaneye gidin derim sarılık değerlerine baktır korkutmak gibi olmasın görümcemin büyüğü sarkık gözlerine kadar çıkmıştı kaynanası sarımsak dedi durdu koydular geçmedi daha sonradan benm kayınvalidem damadına dedi benim. İlk bebegimi bilmedik bundan kaybettik ciddi birşey söylüm vebali kalmasın dedi adam dinledi hastaneye gittilerse değerleri yüksek çıkmış 1 hafta kalmıştı 
0 oy
tarafından
Böyle saçma şeyler yapmayın sık sık emzirin doktorunuz yeterli gelmiyorsa mama takviyesi veriyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
3 cevap 463 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 577 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 184 göst.

412,369 soru