+1 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından
Benim babam yok  evlemdigimde de birisine yıllar sonra baba demekte zorlandım.Ama alıstm seviyorum kendisini de ama bir baba kız hissi yok aramızda kendi cocuklariyla da mesafelidir bi torunlarını cok icten sever .Benimde mesafeli bi yapım var aslında ama isterdim ki baba kız gibi olalım böyle en cok ihtiyacim oldugunda sarılaym aglayaym ne bilim ...İcimdeki özlem bir nebze hafiflerdi .Sizin aranız nasıldır .

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eskiden öyleydik ama bana yaptığından dolayı sildim onu 2 yıl hiç konusmadim altlı üstlü olduğumuz halde ama şimdi çok pişman yaptığı için ama asla affetmiyorum dil ucu konuşuyorum eskiden baba derdim ama şimdi asla
-Reklam-
0 oy
(229 puan) tarafından
Baba kız gibiyiz kendi babamla görüşmüyorum 10 yıldır bana kendi babam dan daha çok babalık yaptı 
0 oy
(591 puan) tarafından
kendisi has düşmanım olur. pzeveng
0 oy
tarafından
Baba kız  gibiyiz gerçekten çok iyi 
0 oy
(10,743 puan) tarafından
Kayinpederimke aramız çok iyidir çok sever sayarim kayinbabsmi sarılırım her fırsatta  ama bizde adettir gelinler kayinpederleri ile konusmazlar bende konuşmuyorum yanında ama başka odaya geçince her konuştuğumuzu duyar güler bize
0 oy
tarafından

Nasılsın baba iyiyim kızım ne var ne yok iyi şükür yuvarlanıp gidiyoruz :D bu kadar 

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Mesafe iyidir 
0 oy
(364 puan) tarafından
Yaa benim kayınbabam da çok iyidir şaf kalpli tez canlı dürüst bi insan yani babamdan bile belki daha çok seviyorum ağır basan konular oluyor Allah razı olsun hic bur gün birseyjme karışmaz kaynanam gibi. Ağzı var dili yok adamın şeker gibi derler ya öyle iyidir severim sag olsun ama ben bilmiyorum niye ister istemez bi mesafeliyim saygıdan midir bilmiyorum kendi babamla aramızda öyle bir ilişki olduğu için belki ister istemez ona da öyle davraniyorumdur bayramdan bayrama elini öper sarılırım o kadar ama insan bazen babasından görmediği ilgiyi sevgiyi görünce gidip sarılıp ağlayasım geliyor çok severim ama kendisini 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Kayınpederim öz dayım ama iki yabancı gibiyiz
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Merhaba merhaba sadece yaşlı kulakları duymuyor zaten 
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Rahmetli olmuş kendisiii.....
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Iyidir kayınbabam görünce yada aynı ortamda oturunca konuşur biseyler sorar fln . Ama yemek yemeyiz aynı sofrada. Kayinbabam ve kaynımlarla
0 oy
(706 puan) tarafından
Kaynanamdan daha çok severim şakadan anlar. Çok iyi muhabbet ederiz normal yani
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Öz babayla bile olmuyor maalesef o dediğin bizde mesafeliyiz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 399 göst.
0 oy
30 cevap 367 göst.
0 oy
26 cevap 430 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nazenin premses (9,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

410,895 soru

12,365,000 cevap

41,922 kullanıcı

Kategoriler

...