Biraz geç kalmışsın evet ama yine yapabilirsin bence. Mesafeli olmak ya da kendini ezdirmemek kırıcı ol ya da kötü olma anlamında değil ama karşılarında haklıyken sessiz kalma yani sakince kendi fikirlerini sun, sık gitme, görme yani ben de senin gibi cana yakın kişilikte biriyim mesela ama baştan beri eşimin ailesine karşı mesafeli oldum herkes yerini biliyor o yüzden. Haftada bir giderim ki evlerimiz arası bir sokak. Sonra genelde bana ters laf olursa karşılığını veririm ama kırmadan. 3 yıldır evliyim daha evime bir kez habersiz adım atmadılar mesela. Başlarda kayınvalidem felan kahvaltıya gel yalnız yapma derdi, eşim güvenlikti bir ara geceleri kalmamı söylediler hep hayır dedim yani böyle böyle mesafemi hep korudum. Sana da tavsiyem kendini kötü olarak değilde böyle akıllıca hamlelerle dik tut, çok gülme herşeylerine sonra vaktini kendini geliştirmeye harca, çocuğun varsa daha çok onunla ilgilen. Eltinin sakın ağzına laf verme sakın eşinde çünkü benim eşim gibi saf kalpli anladığım kadarıyla benim ki de sessizdir ben hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum. Yani karşı tarafa karşı dikkatli ve uyanık ol.