0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (889 puan) tarafından
Eltime karşı olsun kayinvalideme karşı olsun arada mesafeli olmak istiyorum Gorumcem olsun bunu nasıl başarabilirim yani iki gülüyorlar hemen olup biteni unutuyorum neden bu kadar Aptalım acaba diyorum sonra eltim mesela en son oturup birşeyleri ortaya döndüğümüzde her şeyi mubarek içinde tutmuş hala üzerinden 10.gün geçti unutamıyorum hani bi insanın hatalarını yüzüne vurursun ya öyle haklı olduğu noktalarda vardı ama genel anlamda üzülen resmen ben oldum giderken aramız kötü çıkmadı evden ama bendeki hayal.kirikligi boşluğu tarif bile edemem çok kötü hissettim kendimi o zamnda şimdi artık bende adımımi ona göre atıyorum o.cok uyanık hicbir zaman kaynanamlarla kötü olmaz kocası konuşur o.susar ama benim kocam ben anlamıyorum öyle şeylerden diyorr bende hakkımı savunup kötü oluyorum neyse uzun lafın kısası bende geri durmak istiyorum bna birşeyleri söylerken çekinsinler istiyorm bunun için geçmi kaldım kizlar fikrinize ihtiyacım var 6 yıldır onlarlaym

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Soğuk kanlı ol havalı görün herşeye gülme herşeye yorum yapma imalı imalı bakın :D

(889 puan) tarafından
Teşekkür ederim uyguliycam
-Reklam-
0 oy
(9,235 puan) tarafından
İlk günden yapsan daha güzel olurdu
(889 puan) tarafından
Darbe yiye yiye anca aklım.basima geldi
(9,235 puan) tarafından
Ah be keşke yapmasalar
0 oy
(876 puan) tarafından
İçinde yoksa yapamazsın bence 
0 oy
(290 puan) tarafından
Senden çekindikleri için sana laf söylememezlik yapmaları için sizin çok ukala ters lafını bilmeyen patavatsız biri olmanız gerek. Ancak siz karakter olarak böyle değilsiniz belli ki. Eşiniz de sizin gibi anlaşılan. Fakat eltin ve kaynın baskın karakterli tipler.

Sen bu yaştan sonra karakter değiştirebilirsen dediğim gibi ukala patavatsız kırıcı biri ol o zaman mesafeni koyarsın.

Lakin bir durum var, siz karışınızdaki insanlara değer veren kaybetmek istemeyen vicdanlı birisiniz. Öyle kolay kolay insan harcamazsınız yıkıcı değil de yapıcı tarafınız daha ağır basıyor.

Eltiniz insanları kaybederim kırarım üzerim diye düşünmeden konuşabiliyor çünkü onun tarzı bu. Anasının gözü derler ya öyle işte.

Ama siz onun gibi değilsiniz dürüst ve adaletlisiniz. (Yorumunuz da ki kelimelerinizden öyle anladım)
0 oy
(862 puan) tarafından
Çok sık bir araya gelme 2 çağırsalar 1 git 2 çağırsalar 1 çağır çok samimi olma yani herseyini anlatma sadece dinle çok yorum yapma anlattıklarına konuşunca kısa kes isim var filan de kendine bir uğraş bul onunla oyalan seni rahatsız eşemesinler cırt pirt kırmaktan asla korkma kimse senden önemli değil eğer hoşuna gitmeyen birşey söyler yada yaparlarsa lafı söyle tavrını koy
0 oy
tarafından
Biraz geç kalmışsın evet ama yine yapabilirsin bence. Mesafeli olmak ya da kendini ezdirmemek kırıcı ol ya da kötü olma anlamında değil ama karşılarında haklıyken sessiz kalma yani sakince kendi fikirlerini sun, sık gitme, görme yani ben de senin gibi cana yakın kişilikte biriyim mesela ama baştan beri eşimin ailesine karşı mesafeli oldum herkes yerini biliyor o yüzden. Haftada bir giderim ki evlerimiz arası bir sokak. Sonra genelde bana ters laf olursa karşılığını veririm ama kırmadan. 3 yıldır evliyim daha evime bir kez habersiz adım atmadılar mesela. Başlarda kayınvalidem felan kahvaltıya gel yalnız yapma derdi, eşim güvenlikti bir ara geceleri kalmamı söylediler hep hayır dedim yani böyle böyle mesafemi hep korudum. Sana da tavsiyem kendini kötü olarak değilde böyle akıllıca hamlelerle dik tut, çok gülme herşeylerine sonra vaktini kendini geliştirmeye harca, çocuğun varsa daha çok onunla ilgilen. Eltinin sakın ağzına laf verme sakın eşinde çünkü benim eşim gibi saf kalpli anladığım kadarıyla benim ki de sessizdir ben hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum. Yani karşı tarafa karşı dikkatli ve uyanık ol. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 421 göst.
+1 oy
34 cevap 706 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 399 göst.
+1 oy
14 cevap 488 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu

Kategoriler