0 oy
1,166 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın kocamın herşeyi anlatma seyisi var ne oluyorsa ne konusuluyorsa anlatıyor nasıl diyiyim kardeslerine ablarina filan kimse yanında tek laf edemez evde ne oluyor başımıza ne geliyor herşeyi cocuklar ne yapıyor dogumum nasıl oldu yemek neydi ne zaman düş yaptı bende buna tepkimi koydum çok onceden dedim cinsel iliskimizide mi bahsediyorsun oha diyor bana okadar sey deyilim benim tek deyil annesi onun yanında ne konuş sa ablarina kardeslerine anlatıyor ablası filan ne konuşursa diyerlerine anlatıyor bunu kayganama annemede dedim 3cusunu bir araya getirdim söyleme dedi herşey filan adam dedi bir sey demiyorum ablalarim günlük şeyleri konusuyoruz bana dedi senin kardeslerin kimsen yok anlamasin herkez öyle sastim kaldım o huyunu öğrendiğimden beri yanında gerekmedikce fazla konusmuyorum bir sey yapmıyorum böyle buldum cozumu her kez öylemi yoksa benim kocamdami sorun var konuştum baya böyle olmaz diye tm dedi gene ayni 

20 Cevaplar

+1 oy
(135,419 puan) tarafından
Agzina bi avuc karabiber bas bi daha derse yapistir sidikli wc terligini
tarafından
Kac tane oldu lan  
Siz en iyisimi onu türkiyede bize bırakın hediyeyi hediye etmek sünnettir
Sjssjsj saymiyoz bereketi kacmasin
tarafından
Hajajjaja koleksiyon yapın siz Allah olmayanlara versin  (bize)
tarafından
Sidikli wc terliğimiiiiii ahhhaabab ayyy kahkaha attım resmen yeni favori lafım sjsjsj
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
(1,370 puan) tarafından
Canım sen buna koca demişsin ama bildiğin dedikoducu teyze bu
(526 puan) tarafından
He valah çok konusmayi seviyor bende seviyorum ama ipligi iğneye gecirmiyorum fazla herseyden konusuyor okadar anlatmadigim sey var ki
0 oy
tarafından
Canim Benim de kayinnam öyle Herşeyi Herkese anlatıyor Yemek yapiyordu gelin Felan diye başlıyor Aramizda nasil sohbet geçtiyse artk aman ben takmıyorum  ama eş anlatıyorsa sıkıntı konuş anlatma de.
(526 puan) tarafından
Bunu annesine anneme babasına dedim herkez huyunu biliyor takma diyor eee evde gizli bir şeyimiz yok çocuk la alakali bir sey oluyor herkez biliyor
tarafından
Ay yok inan ki başa çıkılmaz öyle sürekli rahatsız olduğunu dile getir usansin yapmasn
(526 puan) tarafından
Artık takmiyorum dün ablasiya konuşuyor diyer ablasinin dedikodusunu yapıyor o kadına diyor üzülme takma eee dedim niye kadına soyluyorsun
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Kız dedikoducu kadınlar gibi.burcu ne merak ettim.acaba ailede mi öyle.belki küçükken hep öyle görmüştür huy olmuştur 
(526 puan) tarafından
Kova burcu kız huy olmuş bir yere giderken mesela doktora doktor ne dediyse anlatıyor okadar aklisinda nasıl kalıyor anlamiyorum
(1,142 puan) tarafından
Amaan kız kova deme bana :) konuşmayı seviyor demek ki.hep böyle değil sonradan olmuşsa belki psikolojik birşey de olabilir.
(526 puan) tarafından
Hep öyleymiş kız ben bilmiyordum sonradan ogrendim geç oldu yoksa ellime alırdım ipleri
(1,142 puan) tarafından
AA değişmez sanırım da artık.değişik bir huy bir de erkek olunca garip oluyor biraz :) sen dikkat et yine de :)
(526 puan) tarafından
Ilk basta bilmiyordum bir yilik evliydik öğrendim herşeyi diyormuş ozamandan beri ayağımi öyle uzatiyorum
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Çok fena ya o ne kulağını baya çekmek gerekiyor 
(526 puan) tarafından
Eee annesi ona dedi annem dedi gene ayni bende fazla konusmuyorum fazla
(4,962 puan) tarafından
Huyu demekki canım ya aynen konuşmamak özel şeyleri iyi ama eşle konusulmayacaksa kmle konuşacak insan
0 oy
(288 puan) tarafından
Aaa benim kocam arkadaşlari bile şaşırıyor iki ablası var ablalarinla bu kadar ne konuşuyorsun diye onlar bile soruyor siz düşünün bu huy bacım ben söylüyorum iki yıldır vaz geciremedim ne zaman ablasının biriyle küsse biz mükemmel anlaşıyoruz sen düşün (anlattiklarinin arasinda düşük yaptım sanmıştık hamileligin başında kanamam olmuştu onun en ince ayrıntıları dahil ama onlara göre bunu anlatmasi çok normalmis)
(526 puan) tarafından
Sorun gorumcede deyil kocamizda yüz buluyorlar onlarda öyle benim çocuklarıma kimse karışamaz ikiye bolerim valah
(288 puan) tarafından
Ah ah kaç kere soyledim ama dinlemiyorlar ve bu onlar için çok normal birşey bende çocuğuma karismasinlar diye cabaliyorum
(526 puan) tarafından
Valah 3 tane çocuğum var yeni doğum yaptim kimse gelmesin dedim heleki ablalarin diyer kizimda doğum yapmistim 2 gunum olmamış ablası demiş bize hizmet yapmadı annesi yaptı bu sefer dedim iki ayim olmadan kimse gelmesin
(288 puan) tarafından
Allah'ım bu kadar benzeyemez bizimkiler de hamileyken herseyi benden beklediler 8 aylik karnım burnumda dip köşe evimi temizledim doğuma giderken yine öyle
(526 puan) tarafından
Bende 8 aylık ken yani  26 gun önce ne tatlılar yaptim ne hizmet ettim ablası catalin ucuyla yedi igrenir gibi yarın oldu doğum yaptim 35 haftalık okadar yorulmusum ki bebek dayanmadi onlarda ayindadir hesabini biliyor eee doktor da yanlış diyor ozaman
0 oy
(27 puan) tarafından
En nefret ettiğim erkek tipi dedikodu yapan erkek gözüyle bile göremiyorum bu tarz erkekleri 
(526 puan) tarafından
Ne yapacagimi şaştım valah
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bı tanıdıgım vardı kadın tamda boyle ydı. Evlıydı mesela yolda eskı sevgilisini bıle gorse gıdıp kocasına anlatırdı. Ama gun ıcınde ne olduysa ne bittiyse hep birilerine anlatırdı 
(526 puan) tarafından
Valah keşke banada ne yapsa söylese bana öyle deyil eve gelince telefon tivi okadar bir iki kelime ediyoruz ben çocuklarla uğraşıyorum yatıyorum
0 oy
tarafından
Kadının dedikodusunu anladım da erkeğin dedikodusu ne onu anlamadım erkekler de pek meraklı dedikodu ya lafa söylenmeye laf taşımaya Allah Allah cinsinizden var anlamadım ki kızı canını sıkma vallahi benimkisi de aynen öyle bak benim ondan her şeyimi söyler ama onların dediği lafı bana demez bir şey olduğu zaman hemen yetiştirir neymiş günlük şeylerimi anlatıyormuşum ne alakası var ya günlük şeylerini anlatıyormuşsun ya demek her boku yersin onu da anlatıyorsun ya senin bu dediğin o yüzünden var ya ben asla boşanacaksın bu adamdan da boşanamadım lanet olsun işte böyle laflar konuşuyor konuşa kocaları böyle ikna ediyorlar anaları bacıları falan sonra işte analarına bacılarına düşkün oluyorlar ana kuzuları oluyorlar işte böyle konuştuğu zaman ailesi dese bacılar derse oraya taşıdığını buraya getirme buraya taşıdığını götürme diye o zaman o da aileye düşman olur
(526 puan) tarafından
Kocami anlatmış sin valah takmiyorum huy olmuş onda bırakmıyor valah onların başına ne gelirse benim haberim yok onlar adet olduğum zamni saati biliyor lar
0 oy
tarafından
Sen dediğin gibi onun yanında hiçbir şey söyleme ama insan yani bilmesi gerekiyor ki bu yastık arkadaşı hayat arkadaşım insan bazen dertleşecek konuşacak ne bileyim yani insan yani en yakınındaki başına hayat arkadaşına bile güvenemiyorsa lanet olsun
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ay erkeğin dedikoducusuda hiç çekilmez eşim benden önceki eşi sıçsa yukarda dermiş benide diyor mu bilmiyorum vallaha
(526 puan) tarafından
Valah çekilmiyor bende normal görüyorum artık
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sorun senin kocanda nasıl terbiye edilir bilmiyorum
(526 puan) tarafından
Anneside yanında bir sey konuşmuyor fazla banada dedi sende fazla takma olmuyor oglusunu biliyor
(7,791 puan) tarafından
Eşinede güvenememek çok zor rabbim çıkar yol göstersin
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Yok benim eşimin ağzı çok sıkıdır herşeyi anlatırım danisirim kimseye bisey demez
(526 puan) tarafından
Bende özel bir konu yada başka bir sey deme dersem demez ama kendini zor tutar
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Aksine benm eşim nefret edr böyle şylerden kendi ailesine bile benm bşey anltmamı istemez havadan sudan geç konuş der kadınlar duramaz da erkeğin bukdr çeneci olması garip gldi :) 
(526 puan) tarafından
Garip gelmiyor atik bana anlatmayinca şaşırıyorum aaa anlatmadı diye bende alıştım sanirsam
(1,391 puan) tarafından
Aynen cnm alışmışsın ama umarım bırakır hiç iyi deil bukdr şeyi söylüyor olması insan eşiyle dertleşmek ister zor işin
(526 puan) tarafından
Annemle konusuyorum yeterdir bana eee cnm annemde söyledi ona dedi kalbim azim bir
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bende çenemi tutamam kendimle alakalı şeyleri anlatırım .sonrada niye anlattım diye pişman olurum .üstüne birde eşimden azar yerim :D esim sevmez boş boş konuşmayı .hele ki özelimizi asla anlatmaz 
(526 puan) tarafından
Valah ben asla konuşmam konusmadigim için bana burnu havada diyorlar öyle deyil o konuları sevmiyorum benim ozelim eşimin ablaları o konuları konuşmayı çok severler malesef
0 oy
(368 puan) tarafından
Ahahahah eşiniz kaç yasında valla çok güldüm benimde babam oyle 65 yasında ama. Allahım ne olursa onu anlatır asla durduramaz kendini. Cok komusmayı sever. Ne bilim zor ya benım esımde hıc konusmaz sinsi. Ayy ınankı sinsiler hıc cekılmıo 
(526 puan) tarafından
27 yaşında hep öyleymiş eltim diyor sen yok kende oyledi huyu oyle
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Herkes öyle değil tabikidee,ama muhakkak pisikiyatriste gitmeli 
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Valla aynısı bende var ben post açsam bu kadar olur malesef çaresi yok 4 senedir  
(526 puan) tarafından
Bende 4 senedir ilk yıl anlamadim 3 yıldır anladım bende gerek duymadikca konusmuyorum
0 oy
tarafından
Benm eşimde annesine karşı öyle.herseyi konuşur ne desemde boş yine devam ediyor bende haliine biraktim
(526 puan) tarafından
Bende takmiyorum iki senedir bazen anlatmıyor şaşırıyorum alıştım bende
0 oy
(862 puan) tarafından
Kız benim kocamda annesine anlatıyor ne yedik ne içtik nereye gittik. Her sabah arıyor iş yerinde eşimi soruyor oda anlatıyor hergun bende çok tartıştım yani ama ne bileyim annesi soruyor o anlatıyor 
(526 puan) tarafından
Ben tek değilmişim
(862 puan) tarafından
Gercekten çok sinir bozucu. Anlatma diyorum soruyor napayim diyor tamam da öyle şey mi olur ne yapsam bilemiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 95 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
11 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

411,068 soru

12,373,304 cevap

42,595 kullanıcı

Kategoriler

...