0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hastanede hakan kaya diye Bi doktor var eşimin akrabası oluyo samimiler gebeliğin ilk gününden beri onun yanına götürüyo dogumunuda o yapsın diyo ama ben sevemedim Bi türlü adam soğuk kanlı muayene eder haftayı söyler ağzından cımbızla laf alıyorum ne kilosnu söylüyo ne gösteriyor bebeği doğru dürüst eşime değiştirelm diyorum olmaz diyo ben ona güveniyorum ağırbaşlı adam bilmm ne kanım ısınmadı hiç

6 Cevaplar

0 oy
(19 puan) tarafından
Valla benim doğumumu hakan abi gerceklestirdi sezeryan oldum çok memnun kaldım sonda da kordkuyordum abi. Yakmasın kar dedim tamam dedi ama muane olmadım corumdayim ben Kayseri'de doğum yaomisyim tanıdık diye
tarafından
Çok soğuk kanlı önceki kızımın doğum doktoru mardindeydi her ayrıntıyı söylerdi göstetirdi epidural doğum yapmak istiyorum ama hiç hevesim yok onun yapmasına
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Orda Hümeyra Öztürk doktorda çok iyi ben ona gittim memnun kaldım 
tarafından
Bende değiştirmek istiyorum ama eşim ısrarla hakana diyo
0 oy
(37 puan) tarafından
O doktoru bilmiyorum ama benim doktorum erşad batmazdı çok memnundum 
tarafından
Oda çok iyi diyolar keşke beni dinlesede kafama yatan Bi doktor secsem
0 oy
(925 puan) tarafından
Akif yılmaz var müthiş sen sormadan soruların hespsini cevaplıyor soracak sorun kalmıyor ve rahatlatıyor sevecen biri iki bebemi orda dogum yaptım hakan kayayı duydum iyi diyorlar ama gitmedim ona tavsiye eden olmustu
tarafından
Bende ordaki tvde yorumları okumustum Akif hocadan cok memnun olduklarını söylüyorlar doğum ücreti epiduralla beraber 10bin tutuyo
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Erkilette çocuk hastanesi var bin tane özel hastane bi tane bu hastane etmez:) doktorlarından Allah bin kere razı olsun 
(7,479 puan) tarafından
O hastane bana coook bogucu geliyor canim  ya.:))) Gebeligimin basında sehir hastanesinde randevu bulamadıgim icin mecbur oraya gittim. Doktorun adini hatırlamıyorum ama acayip iticiydi. Hastane desen insani boguyor.  Mecbur kalmadikca pek tercih etmiyorum ben sahsen. Sana iyi doktor un denk.geldigine sevindim ama canim.
(1,632 puan) tarafından
Doktorlarin hepsini tanıyorum canim evimiz yakin olduğu için hamileyken devamli gidiyordum Neslihan Özoğul diye bi doktor var çok somurtkan ama işini çok iyi yapıyor benim ameliyatima da o girdi kkntrole gittiğimde için tertemiz olmuş dedi başka bir doktor
(7,479 puan) tarafından
Iyi bari canim. Ayse disli guler di doktor gittigim e nabizdan baktimda. Neslihan hanimada gorumcem gitmişti sevmisti. Doktorlarin digerlerini bilmiyorum iyi olanlar vardir tabi. Zaten cogu devletteki doktor ozeldekilere bin basar bence. Ama dedigim gibi haastaenin yapısından midir nedir orasi bana bogucu geliyor. Daha girmeden darlaniyorum.:)
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Bazi ozel doktor lar oyle oluyor cidden canim insan ısınamıyor  istemeden gitmende senin icin hic iyi degil. Esin haksizlik ediyor sana. Ben gonul hanima gitmistim bi kac kez bide kurtaj olmustum surekli gitmememe ragmen cok yakın ilgilendi. Suan mesela sehir hastanesinde  bi cok doktor ozeldekilere bin bassr bence. InsaAllah sende esini ikna edersin icinin attigi bi doktora gidersin canim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 719 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,332 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aslı❤️ (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.