0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Eşim 3 erkek kardeş ve keserler bir en büyük abisi sürekli bakkala bakıyor eşim ve diğer abisi işten gelince yiemek yiyip 1 2 saat dinlenip yer değişiyor abisiyle ne sosyal hayat var ne adam akıllı aile içi sohbet 1 yıllık evliyim daha 1  kere görmedim sabahtan akşama kadar evde olduğunu ne bi misafir çağırabiliyoeum ne bişey bi yere gittiğimizde de sürekli acele ediyor bakkala geçmek için çok bunaldım sürekli dua ediyorum hayırlısıyla kapansın bakkal herkes işine bakaın diye ‍♀️ içimi dökmek istedim 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hahaha bu bennnn :D

Ulan 18 senedir eşim bakkal. Üstelik tek başına çalışıyor. Sabah 7 buçuk akşam 11 12 çalışır hep. 
Ne hafta sonumuz var ne yıllık iznimiz. Bayramda bile yarım gün kapatırız koştur koştur dükkana geliriz. 
Çarşı işi bende akraba ziyaretleri bende düğün dernek işleri bende:angel:
En son ne zaman beraber bir yere gittik hatırlamıyorum inan ki aslında hiç gitmedik sanırım :'(
Mesela cumartesi günü eşimin halasının torunu evlendi.  Hep ben gidiyorum hadi bu sefer sen git dedim ve ben dükkan bekledim.  Napalım hayat zor. 
tarafından
Napalım kuzum işi bu ekmek parası yapacak bişey yok :)
(208 puan) tarafından
Öyle ama millet geziyor onları gördükçe bunalıma giriyorum ‍♀️
tarafından
Alışırsın merak etme bende çok bunaldım zamanında en son araba aldı eşim bana çocuklarımla keyfimce geziyorum :)
(208 puan) tarafından
Ohh senin iş iyiymiş 4 aylık kızım var şuanlık evden çıkamıyorum inşallah bende öyle olurum
tarafından
Şimdiden alıştır canım niye çıkmıyorsun akşam üstü hava serinleyşnce çık bebeğinle valla evde oturmak bana göre değil :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İşi varsa niye gidiyor ki baştan ixin vermeseydin keşke daha canım cicim aylarıniz baş başa vakit geçirip ,.eglenmeniz lazım 
(208 puan) tarafından
Aynen öyle ama dinleyen kim ilk 1 hafta gitmedi onun dışında hep gitti bişey deyince de ekmek parası diyor
tarafından
Zaten çalışıyormuş yetmiyor mu ötekiler gel diyirdur. Sende kayınpederi fln şöyle. Yeni evliyiz biz gelmesin kocam artık bakkala istemiyorum de
(208 puan) tarafından
Kayınpederim yok eltilerime dedim en azından sırayla bi pazar kullansalar her hafta biri gitmese diye erkeklere söyle dedi bende karışmadı im geldi ortalığı karıştırdı derler diye

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 387 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 413 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sifam (814 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,867 soru