0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
1 yaşa kadar TV görmedi daha sonra günde Max 30 dk 1 saat arası yemek yerken falan çizgi film izler ama TV açık görse soluksuz bakıyor asla gözünü ayirmiyor. Sakindigim için mi yapıyor yoksa çocuklar mi böyle kizlar normal mi

5 Cevaplar

0 oy
(1,463 puan) tarafından
Bizimki de 17 aylık TV hiç bakmaz sevmiyor ama reklam duyunca koşuyor bakıyor reklam bitince oyuncaklarıyla oynamaya devam ediyor 
(72 puan) tarafından
Ben yemek yedirirken açıyorum başka türlü yemiyor ya
(1,463 puan) tarafından
Olabiliyor canım her çocuk aynı olmuyor maalesef inşaAllah düzelir çocuğun canım
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından

Valla benim kiz 4 aylik cizgi film delisi  huysuzlaninca izlettiritorum mecbur yoksa hicbir isimi yapamiyorum :'( oysa tvnin t sini bile bilmiycekti.yaaa 

(72 puan) tarafından
Ya işte hayaller hayatlar oluyoruz hep
(1,403 puan) tarafından
Valla aynen oyle hep kitaplarla ilgilensin istedim ama simdilik hic orali bile olmuyor umarim degisir
(11,078 puan) tarafından
4 aylık bebek TV den ne anlıyor canım Allah aşkına yapmayın bırakın işiniz kalsın
tarafından
Varsın işin kalsın uyurken yap 4 aylık bebeğe TV mi açılır ya
tarafından
Allah aşkına 4 aylık bebek ne bilsin TV için ağlamayı ya. Daha oturamiyor bile.
Kendi rahatin için açma tvyi. Bırak evini bokk mu goturuyor sanki. Temizliği haftada bir yap gwrekirse. Yemeği de ne kolayına gelirse onu ye . İlerde çok pişman olursun hiçbir şey olmasa dikkat eksikliği yapıyor . Yazık ya minicik bebek .
(11,078 puan) tarafından
Çizgi film delisiymiş arkadaşlar bebek bana çizgi film aç diye bağırıyor evde heralde
tarafından
Bende buna ayar oluyorum. Ya biz artık çocuklu kadınız , çocuklu evimiz var. Ha yapabiliyorsan ne ala ama eskisi gibi de 3 çeşit yemek , 7/24 derli toplu ev olmaz ki. Olursa da ya yorulursun ya da bir şeyler eksik kalır çocukta. İş kalsın benim çocuğum daha önemli. Ya d alistircaksin TV vs olmadan da durmaya. Yaninda dursun pusete fln koy sonra alışır zaten
(1,403 puan) tarafından
Hepiniz cok biliyosunuz dimi ama hepiniz en mükemmel anne sizlersiniz hatta o kadar mükemmelsiniz ki bir tek kusurunuz bile yok ve ben inanın hic bilmiyorum zaten 4 aylik bebege cizgi film izletmemeyi hicbisey bilmiyorum bende ya  nolursunuz gozunuzle gormediginiz bir seye yorum yapmayin cizgi film delisi dedim cunku sadece cizgi film izleyince seviniyor  guluyor onun disinda hicbir sey dikkatini cekmiyor zaten goz ucuyla bile bakmiyor bende zaten sabah gozunu acip aksam kapatana  kadar televizyonun dibine sokmuyorum zaten  1 gun icinde izledigi toplasan 1 saat eder en fazla o da o kadarini da izlettiyriyorum evet yapcak biseyim yok yoksa surekli kucak isteyen bir bebek yoksa ne  tuvalete gidebiliyorum ne bi dus alabiliyorum tamam siz izlettirmeyin kusursuz anneler bazen gercekten yorum yapmak icin yapiyosunuz.
tarafından
İyi böyle rahatlat vicdanını. Sen benim ne halde olduğunu gordun mu. WC gitmek için eşimi bekliyordum akşama kadar. Herkes benzer şeyleri yaşıyor. Senin anneligine laf eden yok kimse de kusursuz değildir. İş güç için çocuğa yazık ediyorsun dedik. Çocuk senin çocuğun istediğini yap vicdanın rahatsa sana kalmış . Gerçekleri duyunca hemen yok mükemmel anne yok bilmem ne. Evimde 8 aydır fln TV açılmıyor sırf bebek izlemesin diye. Şuanda da durmuyor yeri gelir ağlıyor ama ilerde pişman olmaktan iyidir. Sana göre bir saat az ama uzmanlar 2 yaşından önce izletmeyin diyor. Çocuk senin şimdi naparsan yap benden günah gitti
tarafından
Vallah bende aynı durumdayım işim gücüm duruyor akşamın 9 unda ev süpürüyorm peşimi bırakmıyor varsın iş güç kalsın
(11,078 puan) tarafından
Biz de öyleydik zamanında bir tek sen değilsin yani
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Gunumuz teknoloji çağı hadi evde izletmiyoruz bir yere gittiğimizde ne dicez TV yi kapat çocuğuma zararlı izlemeyelim mi ? Telefon elimizden düşmüyor maalesef elimizde görüyor çocuk haliyle yapacak bir şey yok valla
(72 puan) tarafından
Elimden gelsikce diyorum ben valla akrabalara ama herkese diyemiyosun tabi
0 oy
(913 puan) tarafından
Her çocuğun farklı derecede var bnce tel TV'ye 

Benim oğluma telefon vermedik kreşte öğretmeninin telini şarjdan alıp oynamaya çalışıyor dedikki hiç vermiyoruz acaba merakını gidermesi için hevesini almak için versek mi onuda denedik 24 saat bakar karıştırır abartısız ama bazı çocuklar çevremde annesinin telini alır 2 video bakar aklına başka bişi gelir pat die birakir keşke bnim oğlumda öle olsa derim hep. Yani bazı çocukların çok ilgisi oluyor nasıl yenicez bilmiorum ama mümkün olduğunca uzak tutmalı o kesin yada denetimli dakikali vermeliyiz 
(72 puan) tarafından
Evet canım haklısın her çocuk farklı
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Çocuklardan ne kadar sakınsan o kadar düşkün olyor bence. Sakınmican açık bırakcan bi süre sonra bakmıyolar zaten.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 314 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,758 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.
0 oy
8 cevap 801 göst.

403,727 soru

12,095,755 cevap

36,396 kullanıcı