0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar daha yeni her kim bir sunneti aciga çıkarırsa yüz şehit sevamı vardır aslında biliyordum.ama insan unutuyor bu hadisi ve artık.her gece rabbim izin verdikçe paylaşıcam  sünnetimizi bugunki sünnetimiz 

YATMADAN ÖNCE  IKI AVUC BJRLESTIRIP IHLAS FELAK.VE NAS OKUMAK aVUCC ICINE UFLEYIP BUTUN VÜCUDU SIVAZLAMAK 

DUŞTAN CIKTOKTAN SONRA AYAKLARA.SU TUTMAK BEN 

Ben.her banyondan.sonra yaparım bu sünnet-i birde aklımda.nerde.kaldoysa  bilmiyorum abdest aldığım.suyu 3 kere içerm sağlığım.icin huzurum icin imanım.icin diye allah kabul.etsin inasallah uygulamaya vesile.olurumda sevaptan faydalanırım:)))))

5 Cevaplar

0 oy
(16,376 puan) tarafından

Ben banyodan sonra soğuk suyla yıkarım hem sünnet hem de kan akışını düzenliyor dite okudum vücut sıcak su aldığı için :)

(238 puan) tarafından
Evet canim.bas agrisinada iyi geliyormuş bide içerim o.sudan 3 kere illa duymuşumdur .yada okumuşumdur diye düşünüyorum sürekli yaparım:))
(16,376 puan) tarafından
Bende 2 yıldır yapıyorum :)
(238 puan) tarafından
Allah kabul.etsin canım insallah :)
(16,376 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkini inşaallah:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
abdest aldigim suyu ux defa icerim yazmissin abdest aldiktan sonra su icmek demi o
(238 puan) tarafından
Evet canım.hem.normal abdeste hemde banyo yapınca gusül abdesti alıyorum ya banyodan.cika.madan.once ayaklarına su tutarım.bide 3 defa içerim
tarafından
iste o suyu abdest aldigin suyu içiysun sandim :) ayaklara tutmayı bende biliyordum
(238 puan) tarafından
Yok.kiz :)))çeşmeden taze akan suyu içiyorum
tarafından
ben cok su ictigim için bilmeden yapiyormusum banyoya girmeden ciktiktan sonra illa su icerim
0 oy
(98 puan) tarafından
Abdest bittikten sonra, ya Rabbi ben dışımı temizlediğim gibi sende içi mi temizle diye niyet ederek bir yudum su içilebilir. 
0 oy
tarafından

Allah razi olsun hayra vesile olan hayri yapan gibidir<3

0 oy
(225 puan) tarafından
Su içme seysi var 3 defa bende her abdestten sonra yapıyorum allah kabul etsin bu arada 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 490 göst.
6 Kasım 2019 Diğer kategorisinde 2prenses annesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 496 göst.
3 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 801 göst.
17 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 858 göst.