0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından
Kizlar kuzenim yurt disinda yasiyor sahsi araciyla geldi giderken yufka goturmek istiyor yol 3 gün sürüyormuş sulayıp götürse yolda bozulur mu yada dondurup goturse dedik ama 3 gunde buzu cozulur bilemedik ziyan olsun da istemiyor bi fikri olan olur belki diye sormak istedim sizlere

6 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
malesef bu sicakta dayanacaginisanmam canim
(345 puan) tarafından
Acaba dedik ama bizde emin olamadik
-Reklam-
0 oy
(3,067 puan) tarafından
Dolab yoksa çok zor yada tavlamadan götürmesi gerek esim yurt dışına çıkıyor şoför ben sulayip veriyorum dolabına koyuyor 1 ay dayanıyor 
(345 puan) tarafından
Aynen canim daha once ucakla giderken goturup dolaba atmisti 1 ay yemisler cok begenmis araba ile sknt olur mu bilemedk belki bi fikir buluruz dedim ama zor gibi
0 oy
(3,512 puan) tarafından
Anca sulanmamış kuru haliyle bişey olmadan götürebilir bence 
(345 puan) tarafından
O sekildede arabaya sığmaz ki dondurup cantaya yanina buz koysam falan dye dusundu ama emin olamadi
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Tek çare kuru bı sekılde götürmek derim.sıgmazsada ıkıye fılan bölsun cok parçalamadan baska türlü olmaz
(345 puan) tarafından
Goturecek cok esyasi var o sekilde ya kirilir ya da sigmaz anca 4 e falan bolerse ama oylede olur mu bilmiyorum ki
(2,704 puan) tarafından
Valla yiycek olan her haliyle yer saklama kabı gibi buyuk bı kutuya koyarsa bı kac parçaya bölüp öyle götürür cokta kırılmaz onda
Yada Bütün eşyayı yerleştirdikten sonra en üste yerleştircek
(345 puan) tarafından
Öyle canım bakalım dusunsun ayarlasin ben belki bi fikir buluruz dye sordum
(2,704 puan) tarafından
Arabanın üstğne baglayıp götürsün o zaman:))
(345 puan) tarafından
:D mantikli
0 oy
(134 puan) tarafından
Yapma şansınız varsa küçük küçük yapın kuru şekilde gider ama ıslanmış şekilde malesef bozulur 
(345 puan) tarafından
Ekmek yapilmis var ondan goturecek ama bakalm nasl
0 oy
tarafından
Yufkacıda kutunun içinde kurutulmuş halde satılıyor kutuda olduğu için kırılmıyor 
(345 puan) tarafından
Anladim soyliyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
20 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde heygirls (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
30 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde esila35 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
30 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde esila35 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,002 göst.
10 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Sukufe& (8,021 puan) tarafından soruldu

409,842 soru

12,322,021 cevap

38,988 kullanıcı

Kategoriler

...