0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (2,861 puan) tarafından
Kızım bı kacgundur çok huysuz dış cikariyo hiç böyle olmamisti diğer dişleri çıkarırken dün annemlerden eve geldim eşim kucagina aldı ağladı eşimde dedi Hande ben babamı dışarı kadar yola vurup geleyim mirayi da aldı yine agliyo bana bakarak. Cnku böyle yapmazdı dışarı çıkanın peşine ağlardı gitmek için, aldım kucağına eşime gitmiyo eşim şok oldu ne oldu, bana niye gelmiyo diye 

Ne zaman gecer bu durum 

Bekarken bebekleri görürdüm derdim bnm de kızım olursa böyle olur hep bana düşkün olur kucağından inmez diye  ama yoruluyo insan.

8 Cevaplar

0 oy
(12,952 puan) tarafından
Ahh ahh bende bana bagli olmasin diye cok dua ettim. Cok istedim sanirim bensiz asla durmuyo 2 yasinda 
(2,861 puan) tarafından
Canları sağolsun yine de☺️
(12,952 puan) tarafından
Canlari saolsun tabiki ama cok zor. Esimle elini tutup merdivenleri bile inmiyor asagiya. Gecen biraktim indim benim elim dolu cop var babanla gel dedim agla kiyamet salya sumuk olmus esim kucagina almis indirmis. Kizdi bana biliyosun huyunu alsan nolcakti diye
(2,861 puan) tarafından
Sende diyeydin biliyosun elimde çöp vardı☺️☺️
(12,952 puan) tarafından
Bana ver diyo :D normalde hep oyle cunku. O inecekleri.indirir ben oglani yoksa inmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dua ederken düşünerek dua etmek lazım ;)
(2,861 puan) tarafından
Haklısın canım ☺️
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benim kızımda bana aşırı bağlı babasına bile gitmiyor yapışık geziyoruz 13 aylık
(2,861 puan) tarafından
Babasına giderdi takı düne kadar☺️esimd bana kiziyo annenlere giddiyorsun kalmaya geldiğinde kızım beni unutuyo
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Geçici bi süreç .iki mızmızlandı diye hep böyle olacak değil canım .biraz daha büyüsün bir şeyleri kavrayacak yaşa gelsin düşkün olur illaki . bebeğimin günü gününü tutmuyor beni inanılmaz yoruyor benden başka kimsede durmuyor .yine de bin şükür her haline .geçecek bu günlerde 
(2,861 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
tarafından

Hahahaaha bu ben ama memnunum mutluyum çok şükür birdaha bu zamanları bulamayız kız ne güzel işte :D

(2,861 puan) tarafından
Güzeldir tabii de yoruluyo insan bazen bı WC ye girebiliyorum rahat ☺️☺️
tarafından
Aman bende girince gelip kapıda oturup beni bekliyor kurban olduğum bir çıkıyorum kapıyı açtım mi o gülüşü dünyaya bedel Allahim acılarını göstermesin inşallah
(2,861 puan) tarafından
Beni de. Lavanonun önünde bekliyo ☺️☺️ inslalah canim ☺️
0 oy
(13,899 puan) tarafından
Benim 3 aylık sosyal olsun sadece bana düşkün olmasın ıstiyorum kırklıyken bile kaynanama bırakırdım 3,4 saat ek gıdaya başlasa gece orda kalır bklm
0 oy
(542 puan) tarafından
Cidden bende boyle derdim niye sikayet ediyolar ben cok istiyorum benim surekli pesimde olsun hep beni sevsin bebişim diye şuan anliyorum tuvaletimi bile yapamadıkça..
(2,861 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Benm kızımda öle ya bnde diyrdm bağlı olsn die şimdi peşimi bırakmıyor ya bizde 1 yaşındyz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 570 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
10 cevap 2,393 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ayaz.Dlk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (349 puan) tarafından soruldu

412,083 soru

12,405,451 cevap

44,582 kullanıcı

Kategoriler

...