0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok basit konulara takılıyoruz bazen lütfen şimdi herkes bir öz eleştiri yapabilir mi?                                Bazen tatlı dil kullanmıyorum insanlara kullanamıyorum yapıma ters gibi bu yüzden uzaklaşabiliyorlar benden :D çünkü insanlar yalan duymaya aşina 

12 Cevaplar

0 oy
(16,607 puan) tarafından

Kendime hiç eleştiri yapmiyorum ya onu fark ettim :D

tarafından
Evet biz seviyoruz bunu hep biz haklıyız
(16,607 puan) tarafından
Kadınlar her zaman haklıdır
tarafından
Tamam başkan :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke diyorum bende biraz sivri dilli olsam keşke o kırılır deyip sustugum zamanlar susmasam da konuşsam ama yok olmuyor 
0 oy
tarafından

eşim sağ olsun sık sık yaptırıyor bana :D biraz nazlıyım huysuzum ve kafamın dikine giden biriyim. ama sevecenim yeeaaaaa hemen affettiririm kendimi :D

0 oy
tarafından
Herşey yerine göre bende 
0 oy
tarafından

7/24 saat yapiyorum yani kesintisiz bir şekilde hemde...

tarafından
Okadar da yapma diğerleri senden mükemmel değil canım
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Aynıı behnnn. :D:Dhic yağ çekmeymis tatlı dil iş yok bnde direk açık sözlü yapıştıriyorum lafı. Annemler çok kızıyor bna annem asla kıramaz çok sakin konuşuyor kırmamaya yönelik dün alt komşu geldi yok Doğalgaz çektiniz yk alt deldiniz ccok kötü koku girmiş eve diye... Annem diyor herkes çekiyor bizde kiraciyz filan adam diyo ki bina curukse çıkın o zmn bn delirdim çıktım kapıya senin ne haddine kes kesisini sen çık git hakkın yk filan annem zorla bni içeri sokmak istiyordu :Dadam mum oldu hep annem mülayim mülayim konuşunca bni bir an gördü 

tarafından
Kız inan öyle sessiz durursan çöküyorlar konuşacaksın bazen
(1,515 puan) tarafından
Tahammülüm yok ya canı batsın umrumda değil :D
0 oy
tarafından

Her zaman yapıyorm yapmayanlar düşünsün:happy:

0 oy
(13,618 puan) tarafından
En ufak bir şeyi takmak ve bunun yüzüme hemen yansıması 
0 oy
tarafından
Her gece yatmadan önce yapıyorum.. birikmiyo o günü değerlendirip doğrumu yanlışımi tartıp gereğini yapıyorum..
0 oy
tarafından

Ben kendime hep çok affedici olduğum için kızarım. Yani bı olay olur mesala o insan bukez yüzüme gülsün bişe olmanus gibi davranırım .. bazen derim sen niye bu kadar m.a l sin... :ermm: bilmiyom kin tutamıyorum aptallık mi bilmiyom. . . 

0 oy
tarafından
Çok inatçı ve sinirliyim.sinirlenince yapmiycam şey yok gözüm dönüyor resmen 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 500 göst.
9 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde meraklı taze:) (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 637 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,221 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gll01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 277 göst.
6 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu

413,377 soru

12,445,515 cevap

46,141 kullanıcı

Kategoriler

...