Çok basit konulara takılıyoruz bazen lütfen şimdi herkes bir öz eleştiri yapabilir mi? Bazen tatlı dil kullanmıyorum insanlara kullanamıyorum yapıma ters gibi bu yüzden uzaklaşabiliyorlar benden çünkü insanlar yalan duymaya aşina
Kendime hiç eleştiri yapmiyorum ya onu fark ettim
eşim sağ olsun sık sık yaptırıyor bana biraz nazlıyım huysuzum ve kafamın dikine giden biriyim. ama sevecenim yeeaaaaa hemen affettiririm kendimi
7/24 saat yapiyorum yani kesintisiz bir şekilde hemde...
Aynıı behnnn. hic yağ çekmeymis tatlı dil iş yok bnde direk açık sözlü yapıştıriyorum lafı. Annemler çok kızıyor bna annem asla kıramaz çok sakin konuşuyor kırmamaya yönelik dün alt komşu geldi yok Doğalgaz çektiniz yk alt deldiniz ccok kötü koku girmiş eve diye... Annem diyor herkes çekiyor bizde kiraciyz filan adam diyo ki bina curukse çıkın o zmn bn delirdim çıktım kapıya senin ne haddine kes kesisini sen çık git hakkın yk filan annem zorla bni içeri sokmak istiyordu adam mum oldu hep annem mülayim mülayim konuşunca bni bir an gördü
Her zaman yapıyorm yapmayanlar düşünsün
Ben kendime hep çok affedici olduğum için kızarım. Yani bı olay olur mesala o insan bukez yüzüme gülsün bişe olmanus gibi davranırım .. bazen derim sen niye bu kadar m.a l sin... bilmiyom kin tutamıyorum aptallık mi bilmiyom. . .
413,377 soru
12,445,515 cevap
46,141 kullanıcı