0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28 puan) tarafından

Oğlum çok çabuk hasta oluyor çok narin bir yapısı var bağışıklık sistemini güçlendirecek bir takviyeye başlamak istiyorum ama hangisi en iyisidir bir türlü emin olamadım sizler neler kullanıyorsunuz? beslenmesi kötü olduğu için zayıf düştü vücudu

5 Cevaplar

0 oy
(2,449 puan) tarafından
Karadut özü ve polen oneriyorlar bir dr danisip kullanmayi düşünüyorum ben
(28 puan) tarafından
Çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Propolis bı araştır derm Cnm doktoruna felan sor
(28 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakıcam
0 oy
(35 puan) tarafından

Ben bi vitamin aldım ama hem çok faydasını görmedim hemde içirmekte zorlandım belki bana da güzel bir tavsiye çıkar yerleşeyim şuraya

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Pelumm damla dün başladım vermeye şoktayım maşallah subhanallah burnu düzeldi öksürük hafifledi doktor tavsiyesi ile aldım kreşe gidiyor sık hasta oluyor diye. Ayda 10 gün kullanılıyor sabah akşam 10 damla. Buna ek olarak imunol takviye edici gıdaya başladım. Pelumm damla aynı zamanda çocugun hasta olacagını hissettiğinde hrmen başla dedi burnu akıyo mesela hemen o gün sabah akşam 10 damla ver 10 gün devam ettir dedi. İmunol de de çinko ve propolis oldugu için tercih ettim. Kıla girerken de saf propolise başlıcam
0 oy
(121 puan) tarafından

Kızım küçüklüğünden beri hep bünyesi zayıftı özellikle anaokuluna başlayınca burun akıntısı hiç bitmez olmuştu ben easyfishoil beta glukan da buldum çözümü daha doğrusu doktor söyledi :D hem balık yağı omega3 var içinde hem vitamin desteği var hem de beta glukan var neredeyse hiç hasta olmuyor artık senede 1 defa anca o da kısa sürüyor

(28 puan) tarafından
İçinde beta glukan olan balık yağı hiç duymamıştım peki nasıl içiriyorsunuz kötü kokmuyor mu? Büyükler bile zorlanıyor içerken o tarz şeyleri
(121 puan) tarafından
Bu çocuklar için zaten canım jel formunda ve tadı kokusu güzel öyle kötü kötü balık kokmuyor çocuklar severek kullansın diye özel yapılmış
(35 puan) tarafından
Peki yanında başka bişi kullandınız mı?
(121 puan) tarafından
Hayır canım sadece bunu kullanıyoruz içinde zaten ihtiyacı olan her şey var
(28 puan) tarafından
Bunun büyük versiyonu yok mu ya bende kullanyım madem kötü kokmuyor omega3 hepimize lazım
(121 puan) tarafından
Var canım hamileyken bu markanın balık yağını kullanmıştm
(35 puan) tarafından
Buna kesin bakmak lazım o zaman ya anne çocuk kullanmak iyi olur hem örnek oluruz bak ben de alıyorum diye
(121 puan) tarafından
Zaten bir kere tadına bakınca bir daha sıkıntı olmuyo severek kullanıyor benim kızım
(28 puan) tarafından
Çoook teşekkür ederim ben kesin buna başlatıyorum oğlumu hemen yarın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
17 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1anne (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (311 puan) tarafından soruldu

403,404 soru

12,084,380 cevap

36,365 kullanıcı