0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda 

10 Cevaplar

0 oy
(9,622 puan) tarafından
Uzak olduğu için tek başıma gidemiyorum ama eşimle hep beraber gidiyoruz 
tarafından
Oda güzel kuzum benimki bizimle vakit geçirmeyi sevmiyor bende çocuğu alıp gitsem mi diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim olmadan Akşam karanlıkta dışarı çıkmıyorum pek
(1,019 puan) tarafından
Ben olsam sırf inat uğruna giderim
tarafından
O Madem arkadaşlarıyla gidiyor Sen de git insan arkadaşlarıyla eğlenirken neden ailesiyle gezmeyi sevmez ya
tarafından
Benim kız biraz yaramaz ondan sanırım ya da dilim varmıyor anla işte canım
tarafından
Vallahi anlamadım direk yaz canım
tarafından
Bende bilmiyorum kuzum sebebini ya ya sevmiyor ya başka bişey var yalvarıyorum resmen bı kerede birlikte bişey yapalım yok diyor
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Tek başıma 3 çocukla gidemiyorum ya gözüm kesmiyor artik
tarafından
Benim kız 2 yaşında 7 aylık hamileyim benim eşim bizle pek vakit geçirmeyi sevmiyor akşam yine arkadaşlarıyla bulusacakmis bende kızı alsam çıksam mı diye düşündüm
0 oy
(772 puan) tarafından
3 aylik bi kizim var. eşimle yada annemlerle çikiyorum.
tarafından
Oda güzel kuzum eşim bizimle vakit geçirmeyi sevmiyor pek o yüzden bende 2 yaşında kızımı alıp çıksam mı diye düşündüm
(772 puan) tarafından
Niye tatlm,kendi kendine mi vakit geciriyor? Çik tabi,benim kizim şuan daha küçük oldugu icin yalniz cikamiyorum. Biraz büyüse yalnizda cikarim.
tarafından
Kuzum hiç yanlız çıkmıyoruz ya gorumceyi de yanımızda götürmek istiyo ya arkadaşlarını arıyor ya yapacak bişey yok diye kaynanaya ablama falan götürüyor genelde de kendisi arkadaşlarıyla buluşuyor bugün yine bulusacakmis benim kız 2 yaşında çok hareketli bebek arabamda yok birde hamileyim 7 aylık teredutte kaldım çıksam mı diye
(772 puan) tarafından
Himm o zaman yalniz cikman biraz zor tabi tatlm
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Gitmiyorum 9 da en geç 9 bucukta uyur oğlum düzenini bozmam. Akşam gitmişsem de 9 da mutlaka evde olurum
tarafından
Oda güzel kuzum benim eşim hep arkadaşlarıyla vakit geçiriyor gündüzde çok sıcak oluyor akşam yine gelmeyecekmiş kızı Alip gitsem mi diye düşündüm
0 oy
tarafından
Yakında park var akşam 7 gibi falan çocuğumu alıp götürüyorum bazen 
tarafından
Oda güzel kuzum
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Akşam genelde eşim yoksa tek başıma anneme gidiyorum orda çıkıyoruz 
tarafından
Oda güzel kuzum
0 oy
(13,979 puan) tarafından

Giderim 
tarafından
Çocuk kaç yaşında canım zorluk çıkarıyor mu
(13,979 puan) tarafından
3 aylık)))
tarafından
Ay maşallah benim ki 2 yaşında çok hareketli bebek arabam da yok 7 aylık da hamileyim korkuyorum başına bı is gelecek diye :)
(13,979 puan) tarafından
Sağlıcakla kavuşun inşallah bebek arabası bende almadım kanguru kullanıyorum şimdilik
tarafından
Çok teşekkür ederim canım amin senin bebisi de Allah bağışlasın
0 oy
(598 puan) tarafından
Evet çalıştığım için akşamları çıkarız oğlumla
tarafından
Oda güzel kuzum kaç yaşında sorun çıkarıyor mu benim kız 2 yaşında çok hareketli birde 7 aylık hamileyim zor olur mu acaba
(598 puan) tarafından
Sanmam canım benim oğlum 2.5 yaşında bir senedir çıkarız beraber. Arabasını alırım sevdiği yiyecekleri alırım
0 oy
(3,995 puan) tarafından
ben magaza gezmeyi hic sevmem , her seyi internetten alirim :)
tarafından
Kuzum eşim hep arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiyor bizi anca kaynanama götürür ya da bı yere giderken hiç birlikte gitmeyiz hep başkalarıda olur yanımızda yine akşam arkadaşlarıyla gidecekmiş bende kızı Alip gitsem mi diye düşündüm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 194 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 555 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 363 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
12 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,190 soru

23,676,304 cevap

309,918 kullanıcı

...