Merhabalar canlarım
Bugün okadar çok mutluyum kii Allah'ım nazardan kem gözlerden korusun inşallah
Kızım önümüzdeki ayın 2sinde 18 (1,5 yaş) aylık olucak. Ve bugün annem geldi dişimi dün cektirdim ağrım olur diye yanımda olmak istemiş. Allah razı olsun ❤️
Kızım kendi koltuktan inmeyi biliyordu çok önceden öğretmiştim. Ama bugün ilk defa koltuğa çıktı kendi tek başına amann Allah'ım yaa mutluluktan cildircam isiracam kızımı şimdi oyy ölürüm onaa
Hiç beklemiyordum. 10 dkka uğraştı kendn kendime düştü kalktı. Bir ayağını atiyorsa diğerini atamadı. Destek verdim sinirlendi ağladı. Kendi tek başına başarmak istedi. Ve başardı ölürüm onaa ben .
Canım kızım şimdiden aeninle gurur duyuyorum.
Maşallah diyin canlarım . kalbim pır pır
Ne ara büyüdün sen inanamıyorum gözlerime....
MasAllah kuzuya
Maşallah prensese
Maşallah benimkisi de 15 aylık kendi iniyor çıkıyor + zıplıyor koltuktan allahım baş edemiyorum vallahi
Şimdiki çocukların maşallahı var ama en çok sevindiğim yanağımdan öpmeyi öğrendi çok mutlu oldum
Maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah benimde 16 aylık bu 10 gün falan oluyor kendi inip çıkıyor bende onu öyle görünce çok mutlu oluyorum hele yeni yürümeye başladı çoookk mutluyum geçen çarşıda elimi bırakmak istedi nasıl penguen gibi koşuyor Allahim kanatlarım olsaydı uçacaktım o an
1,486,438 soru
24,301,204 cevap
344,059 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın