Kızlar iki senelik evliyiz bir yaşında oğlumuz var eşim bu zamana kadar manyak derecede istekliydi gece uykusundan uyanıp isteyen bir insandı ama son bir aydır bir garip ben yaklastigim halde istemiyor uykum var yorgunum diyor yatak odanızda Kur'an vardı ondan olacağını düşündüm ve kaldırdım dün gece yine denedim yine aynısı oldu eve gelince çok iyi ama yatak odasına girdiğimiz zaman bir degisiyor evi aradım hicbirsey yok evde ama bir ay önce eşimin babannesi kurban eti yolladı o günden sonra böyle olmaya başladı babannesi ve kayinvalidemler babanne ile konuşmuyor birde eşimin asker arkadaşının kuzeni eski sevgilisi asker arkadaşının paylaştığı bizimle olan fotoğraflara niye gözüme sokuyorsunuz niye böyle yapıyorsunuz falan diyor ayrılalı 4 sene falan oldu eşim mesai de yapıyor sabah 9 akşam 9 çalışıyor bazen yorgun olduğu için böyle yaptığını düşünüyorum ama daha önceki zamanlarda da mesai yapardı ama hiç aksatmazdi bazen salonda sırnaşır mutfakta sırnaşır ama yatak odasına gelince değişiyor sizce ne yapmalıyım neden olabilir bana bir akıl verin çok üzülüyorum