0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu eşimde cinsel isteksizlik hissediyorum sürekli beni reddetmeye başladı kendimi çok kötü hissediyorum cinsellik dışında bir probleminiz yok severek evlendik ve sevgisinin farkındayım ona fark ettirmeden isteğini nasıl artırabilir ne yapabilirim neden böyle oldu kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin 

4 Cevaplar

+2 oy
(823 puan) tarafından
Çünkü artık senin eş değil ilk kez anne tarafinla tanışıyor. Ve erkekler çok düz mantiktir. Anne asla kötü düşünülecek biri degildir. Şuan esin farkında bile olmadan kendi içinde senin hem anne hem eş olabiliceginin terazisini kurmaya çalışıyor. Biraz zaman ver ve zaman tanirkende kendine güzel bak güzel giyin en azından işten geldiğinde seni güzel gorsun. Gerisini esin savaşı bittiginde halledecektir 
(823 puan) tarafından
Yok valla o kadarını bilmiyorum ama zamanla düzelecek bir sey için aglamaniza degmez. İlk kizimda eşim bana 1 yıl doğru düzgün yanasmadi. Sanki acele işi varmış gibi her seferinde hızlıca kaçtı. Sonra aradan yıllar geçince açıkladı. Bunu sadece eşim değil çevremden de çok duydum. Birçok erkeğin başına gelen bir olay.
(823 puan) tarafından
Ha ikinci kızımda da 40 gunü oturdu tek tek saydı :D Allah'a dua etti Allah'ım aklımı oyala bana 40 gün 40 yıl geliyor diyodu :D
(7 puan) tarafından
Sabretmem gerekiyor anladığım çok teşekkür ederim
(823 puan) tarafından
Evet birazcık :) ama kendine güzel bakmayı güzel kokmayi unutma
(7 puan) tarafından
Peki beni rahatlattıniz eksik olmayın
-Reklam-
0 oy
(1,946 puan) tarafından

Haydar dümene döndük bugün valla billaa :D

(7 puan) tarafından
Nasıl yani anlayamadim
(9 puan) tarafından
ahahhaahahah ya oziis ya hemen goreve mars mars :D
(1,946 puan) tarafından
Valla bende bu kadar soru. Olduğunu anlayamadım yeminle...
0 oy
tarafından
Bende tam tersi 5 ay oldu dogum yapalı. Kaçıyorum resmen . Bebegi bahane ediyorum:D
(7 puan) tarafından
Senin yerinde olmak isterdim
tarafından
Zamana bırak.
0 oy
(5,366 puan) tarafından
İlk çocuk mu ? İlk doğumdan sonra erkeklerde olabiliyor. 
(7 puan) tarafından
Evet ilk çocuk yapabileceğim birşey var mı
(5,366 puan) tarafından
Üstüne gitme hiç bir şey yokmuş gibi davran. Arada süslen püslen süt müt kokma çocuğu uyuttuktan sonra eski kullandığın parfümü sıkabilirsin beşik dışında fazla bebek eşyaları bırakma yatak odasında yukarda arkadaşların dediği gibi ilk doğumdan sonra bazı erkeklerde olabiliyor benim eşimde de olmuştu neredeyse 1.5 yıl sürmüştü:) sonra düzeldi
(7 puan) tarafından
1.5 yıl mı çok uzun geldi inşallah sizin kadar sabırlı olabilirim dediklerinize dikkat edicem çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 456 göst.
0 oy
17 cevap 1,340 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 755 göst.
+3 oy
9 cevap 1,006 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Rabiatzcu (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,220 soru

24,398,423 cevap

349,927 kullanıcı

...