0 oy
403 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Netten baktığımda yazıda sivilce şeklinde yazıyor bu arada ben bez markası değiştim ondan dolayı olabilir mi bugünde post açmıştım ama kafama takıldı birde bel kısmını sürekli kaşıyor özellikle gece 

imageBu bel kısmı bezin arka kısmının dediği yer gazlı bez koydum temas etmesin diye 

imagekızlar buda son hali popo kısmı dermatop krem vardı antibiyotikli onu sürdüm inş fayda eder :( 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu arada diyeceksiniz sadece senin çocuğunda mı olur diye alerjik bir bebek kaşınırken çok ağlıyor ve ben şuanda biraz sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum:( 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden böyle olmuş altbi degstrre de temiz silmiyormusn
tarafından
Sende saol cnm bide şey misal krem suryon ya öğretmek gibi olmasında sürdükden sonra altını açık bırak biraz krem kurusun kapat bide bolca krem sürme tırnak ucuyla sur yetrr
tarafından
Niye akıl vermek gibi olsun olur mu birbirimize fikir veriyoruz burada teşekkür ederim öyle yaparım çok sağol
tarafından
Rica ederm cnm bnde tskr ederm kız bide arko krem sürdüm o pişik kremlerinden bile daha iyi
tarafından
Oda aklımda bulunsun
tarafından
Tam cnm tekrar gcmis olsn❤️❤️
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Yedikleri ne de dikkat et canım sıcaklarda olur kalıcı defl sonuçta yıpratma kendini antibiyotik kremler iyi gelir
tarafından
U.yuz değil dimi nette resimde öyle gördüm korktum
0 oy
(618 puan) tarafından
Cnm yaz sıcak kaç aylık bilmiyorum ama eğer olursa hasta bezi ser açık bırak hava alsın yoksa daha kötü olur yada picamayi giydir sal gitsin günah öyle uyuyamaz çişini yapınca bile ağlar Allah yardımcın olsun 
tarafından
Şu anda saldım zaten bezini çıkardım dolanıyor yani işerse işesin rahat etsin Yeter ki
(618 puan) tarafından
Aynen cnm kıyamam yaa
0 oy
tarafından
Nemli kalmıştır belki bu **** değil mantara benzettim 
tarafından
Yarın götüreceğim sağlık ocağına
0 oy
(17 puan) tarafından
Mantara benziyor sanki, trosyd diye bı krem var o çok iyi geliyor mantara. Pişik kremi falan sürme o bölgeye eğer mantarsa pişik kremi daha çok yayıyor mantari
tarafından
O dediğin krem yok ama Travazol var Onu da araştırdığımda mantara da iyi geliyormuş
(17 puan) tarafından
Evet travazolda mantara iyi geliyormuş ama kullanmadığım için bişey diyemem, benim kızımda da olmuştu mantar trosyd kremle geçmişti ama travazol kullananlarda var canim
tarafından
Travazol sürdüm akşam sabah baktım yok olmaya başlamış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
6 cevap 146 göst.
0 oy
9 cevap 348 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.