0 oy
1,466 göst.
Aile kategorisinde (684 puan) tarafından
Görümceme gittik yatak açmadı kendim yaptım bi uyandım enişe oğlunu almıs dibimde yatıryor demiştim tabii çoğusu inanmamış ama o anki sinirler psikolojiyle nasil kendimi ifade edebilirdim doğru düzgün neyseee

Ben gece mutfağa çıkmışım ağlamştm sinirden eşime bi iki dürtükledim uyandı ama gece nöbetteydi sabah uyumadan 9 saat yol gelmişti zaten uykusuda çok ağır yarım yamaklak uyandı kızımıda aldımm arabaya geçtim ben sabaha kadar uyumadım oturdum 

Sabah 6 baktım eşimle ablası balkona çıktı arabaya geldiler görümcem aynı bu şekill ayyyy abammm ne aruyun senn burda çocuğu almışsın dedimm bana değil gir kocana sor bi yatak vermedin bari odayı verseydiniz terbiyesiz hatsiz gelmiş yanımızda uyumuş eşimde sinirliydi ablasına yeriniz yoktuysa deseydinnn yaa kalmazdıkk 

AY ABAMMM BIZ ESKIDEN HERKESS BIR ODADA YATARDİGG NE OLCEK DEDIM ONDAN YATTİKK 

Bende dedim o sizin kursağınızın genişliği eşimde eliyle arabanın camına vurdu gece uyansaydım masada silah vardı eskiyi önceyi dinlemem haddini bildirirdim dedi görümcem bii üste çıkma cabasında eşim valizleri aldı geldii aba yerin darlandıysa deseydin gelmezdik zaten benim eşime bakosların bile değişik çocuğu istiyonuz anasına gelince sıra suratınız asık yemeğini yemezsiniz işini beğenmezsiniz Allah a emanet olun dedi bindik köye kaynanama geldik ona anlattım enişteye bi ton laf saydı kaynıma dedi oo piss ......muzz yer bulamamişta mezara giresicee gitmiş nere yatmş kaynımda dedii o dinden uzaklaşa uzaklaşa o hale geldiler

Eşim daha da ablamam gitmem dedi mümkünse gelecez dediklerinde deki odalalr dolu 

27 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Beynim yandı bu nasıl anlatma şekli anlayan varmı gerçekten 
-Reklam-
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Dünde aynı postu açmışsın sen o değil de neden görümcenin konuşmasını normal yazmadın şiveli falan yazmışsın 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
İyi bari dün baya eşine söylendi herkes yatıyor diye demek ki yorgunmis adam kalkmış haddini bildirmiş en azından yeriniz yoksa açık açık söyleyin canım ne gerek var öyle saçma sapan tavırlara benim görümcem lojman da kalıyor evi çok çok küçük kaynanam falan gidiyordu sizde gelin dediler tatil için görümcem beni aradı kuzum rahat edemezsin sen benim evim çok küçük dedi babamla aynı odada yatamazsiniz dedi eşim ise gidio gelirken o odadan geçiyor dedi tamam dedik daha sonra gittik bizde gittim ki gerçekten ev minnacık resmen güzel dille söyledi kadın yani ne demek aynı odada yatardik enişte sonuçta ya ne  değişik insanlsr var 
0 oy
(50,769 puan) tarafından
yatak açmadi da yatak odasinda mi yaptın yatagi sen uydurmaca gibi geldi
(684 puan) tarafından
Hakkımı helal etmiyorum yemin ederim şöyle yorumlar yapanlara yatak odası var birde oturma odası ama görümcem çook değişikk  o an ne akla hizmett o şekilde yatılmiş kendi bile saçmalıyo yok ben dedim git oğlanın yanında yok ne olacakmış zamanında biz azmı yattık kayın babamın yanında bilem yatardık diyee açıklama yapıyor kadın
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Ya  ben bu olaya hala inanamadım  bu evde kac oda var esin koltukta sende aynı odada çocuğuna yapiyosun enişteyle oğlu niye sizin odada kalıplarlar gorumcen nerde yattı niye kocasını yanına çağırmadı 1 +0mı bu ev çözemedim ki senin arabaya gidene kadar gorumceni kaldırıp kocanın benim yanımda ne işi var demen laızm kocanı kaldırıp göstermen lazımdı cok garip
0 oy
tarafından
Tamam görümcen haksız olabilir siz haklısınız ama o konuma tarzını neden öyle yazıp dalga geçtin?  Sehir insanı gibi konuşmaması dalga geçilecek ya da kücümsenecek birşey mi.  Ne ruhafsınız ya. 
0 oy
(5,535 puan) tarafından
E gtmeyin sizde ne olduğunu biliyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 426 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 391 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,388 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 223 göst.