Eşim kızımı uyuturken ben mutfağa geçiyorum. Her gece eşim uyutur. En başında öyle alistirdim. Eşim "ben ne anlarım uyutmaktan, alt değiştirmekten, mama yapmaktan o senin görevin" demişti. Bende "bu bir görev değil insan tabiatı, annelik içgüdüsü. Demekki sende babalık içgüdüsü yok . Kızınla zaman geçirip kokusuna doymak istemiyorsun. Şimdiden sana alışırsa seninle iletişimi benden daha güzel olur ilerde" demiştim. Hep omu bana psikolojik baskı uygulayacakti Bir kezde ben yapayım dedim. Ondan sonra haklısın dedi (aslında doğruyu söyledim baskıda değildi). Eşim uyuttu için açıklamamı yapayım dedim.
Şimdi meseleye gelecek olursam da ; ne zaman mutfakta otursam canım illa birşey ister. Kahve, çay, abur cubur... Karnım acıkır yemek yiyesim gelir. Birgün hiç unutmuyorum telefondan birşeyler izliyordum anne saati yapayım dedim kendime evde Antep fıstığı vardı. Kaynım Hatay'dan getirmişti. Bayağıda vardı. Ve telefondan birşeyler izlerken "ağzım boş durmasın" dedim avuç avuç yemiştim. Ertesi gün ise çok halsizdim ve basım catliyordu. Eşime söyledim " neden böyle oldum anlamadım" eşim " o kadar Antep fıstığı yenir mi tansiyonun çıkmıştır" dedi. Sonra alışkanlık oldu hergün yedim dolu dolu ... Sonucunu bile bile sonunda Antep fıstığı bitti de ohh dedim şükür eşim kaynimdan tekrar istemiş . " Ben 1 avuç anca yedim kardeşim yengen hepsini bitirdi . Ankara'ya gelince yine getir" demiş . Utandım tabii ama olsun yinede yedim pişman değilim aklım yemediklerimde
Bir günde balık alacaklardi eşim, kaynanam ve kaynim. 1 kilo alalım demişler . Eşimde Funda tek başına yer az demiş hiç değilse bu yönden tanımış gurur duydum hahahah sonra 2 kilo almışlar balığı. Neyse geldiler yedik . Tabakta az kaldı. Eşimle kaynım apartmanın önüne indiler arabayı satacaklardi musteri gelmişti bakmaya. Kaynanamla konuşurken gözüm balıklarda. "Ye anne" diye israr ettim "yok kızım şiştim. Yiyemem" dedi. "Ozaman ben yerim " dedim hepsini yemiştim. Kaynım geldi tabağa baktı ama boş baktı . Alıp çöpe mi attilar yada hepsini yediler mi ohaa der gibi bakıyordu. Bende " abi balığın hepsini yedim" dedim. İlk başta "yok yenge kimse okadar yiyemez" demişti. O yüzden belirttim. Adam bile helal olsun yenge keşke benim eşimde senin gibi yese dedi
Yanii adam sürekli yediklerimi görüyor ve duyuyor. Gözünde nasilimdir şimdi hahahahhhh doymayan kadın ne mide var lan
Neyse demem o ki mutfağa girince sürekli canım birşey istiyor. Salonda oturunca niye canım birşey istemiyor ki
Mutfakta birşey var sanırım. Gözüm görmese bile aklıma geliyor." Çekmecede gofret var alıp yiyim" gibisinden
Bir tek bende böyle değildir dimi ? Yoksa cidden obur diyeceğim kendime
Sende sürekli salonda otur mutfakta oturma diyeceksiniz ki mantıklı bir çözüme benziyor. Kızım uyurken mecbur orda oturuyorum . Beni görünce uyumuyor oyun istiyor. Yatak odama gecsem uykum geliyor. Kızın odasına geçince ortalık toplu bile olsa yine toplayasim geliyor. Oturma odasina geçsem " şu berjeri yarın şuraya koyayım koltuğu böyle çekeyim. Değiştireyim. Farklı birşey yapayım . Ne yapsam acaba ?" Diye düşünmeye başlıyorum.
Ulen en güzeli wcde beklemek bu ne be kendimden soğudum adam bana pskolojin bozuk diyordu önceden cidden şimdi yazınca fark ettim
Hep konunun dışına çıkıyorum. Farkındayım.
Sizlerde benim gibi mutfakta sürekli canınız birşey istiyor mu ?
En iyisi dış balkonda oturmak
O değilde hepsini okudum
Hepsini okudum
Benim mutfak balkona çıkıyor birşey yemek değil de içmek geliyor hep aklıma inan bir oturuşta 4 soda içiyorumdur biri yemek ye hadi yemek saati demeyene kadar aklıma yemek yada birşeyler yemek gelmiyor
Can boğazdan gelirmiş afiyet olsun ☺️
Benim mutfak ve oturma odası bir bende sürekli öyleyim tam koltuğa otururum ne yesem diye geri kalkarım oğlan bile alıştı fındık fıstık ne bulursa getiriyor hadi yiyelim diye
Bacım cidden işin gücün hiç yokmuşcasına bunları düşüp yazdın mı ya :) sonuna kadar okuyamadım bana mutfak filan farketmez her an atistirabilirim
410,635 soru
12,353,926 cevap
40,775 kullanıcı