0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Akşama kadar cocuga zaten bakıyorum öyle pek cikarmaz dışarı. Bu hafta persembe kardesim geldi kendisi eve gelmedi dışarı çıktı. 11 de geldi. Her ctesi dışarı cikar hep. Aksama da 12 de gelir. Cocuk 2 yaşında artik bende bunaliyorum tv izlemeye basladi napayim bunaliyorum. İlgilendigi yok bakiyorum esimin. Söyleyince annene birakayim anneme git veya diyo. Ayda 1 avm ye gidip cocuga bakariz ha oda beni birakir kendisi gider kapanacagi zaman gelir alır bizi baska yok. Bide bana diyor artık bana hazirlanmiyorsun makyaj yapmiyosun. Zaten haftada 1 cikiyorumlara girer. Ama ben 1 kere bi cikmam cocukta sıkılıyor. Simdi 12 gibi gelir hicbirsey olmamış gidi afedersiniz özür dilerim birliktelik ister. Kendimi hep degersiz hissediyorum ne yapayim nasil tavir sergileyeyim bi deyim bana

10 Cevaplar

0 oy
(2,198 puan) tarafından
Onun seni bı yere goturmesine ihtiyacın mi var al çocuğu çık paylaşım yap süslenin çocuğunla gezin bu böyle bir olur iki olur en sonunda kendiside katılmak ister tablodaki eksikliği fark eder yada kıskanır gelir adama bagliymis gibi yaşayınca adam sallar seni hep 
(446 puan) tarafından
Ama çocuğum küçük gidecek yerim yokki avm derden 2 otobus yapacam bebek arabasiyla cok zor
(2,198 puan) tarafından
Arabanız varsa kullanmayı öğren bian önce illa AVM'ye  gitmen gerekmez ki bı cafeye git 2 yaşında ki çocuğa  pasta vb şeyleri yedirebilirsin maksat bı havamız degissin senin ona bağımlı olmadığını bilsin anlasın dersen çocuk küçük çıkamam edemem beklersen ağırdan satar kendini sende sinir olursun
(2,198 puan) tarafından
3 aylık kızım kucaktan başka yerde durmuyor bebek arabası falan istemiyo ama ben heryere gidiyorum tek başıma da beni dışarı çıkarsın diye kimseyi bekleyemem şahsen
(446 puan) tarafından
Aynen haklısınız
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Eşin aile kavraminj bilmiyor herlde bu çocuk babasini görmeli onunla bir bağı olmali ayda bir avm ne demek
(446 puan) tarafından
Ona göre her aksam evdeymis. Evet evde ama tv açar cocuga kendisi telefonu alir eline bitti cocuga bakiyormus
0 oy
(7,771 puan) tarafından
İki bebem var köyde oturuyorum çarşı bana 1 . 1 buçuk saatlik yol ama her hafta çıkarız çocuklarla üçümüz gezer geliriz ne eşimin bana nede benim eşime ihtiyacımız yokki gezip tozmak için 
0 oy
tarafından
Hiç mi arkadasin yok gidebilecegin 

Çocuğunu parka çıkar belki orada arkadaş edinebilirsin...
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Koz bekleme kocamdan teklif et gelirse gelir gelmezse bosver git bir kafeye çay iç tatlı ye kitap oku müzik dinle arada çocuğu annenlere bırak tek takıl çocuk ile gezmeyi öğrenmen gerek ben 1 çocuk ile dışarı cikmazken 2 çocuk ile parklardayim iksinide küçük 22 ve 11 aylık 
0 oy
tarafından
Seni dışarı çıkartması için neden birine ihtiyaç duyuyorsun sen tek başına çıksan hazırlanıp süslenip kendini sokağa atsan peşinde kul köle olur sana
0 oy
tarafından
sen cik dolas.. gez illa birbuere gitmene gerek yok disarda hava alin cocukla
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Esin harbi odun yani bu kadarda olmaz 

0 oy
(3,083 puan) tarafından
Tavır takınmadan suçlayıcı olmadan al karşına güzelce konuş. Canim sen iyi bir essin diye basla güzel yönlerini anlat sonra da buraya yazdıklarını güzel güzel anlat. Kavgayla küsmeyle bir yere varilmaz
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Valla kuzum al çocuğu çık parka illa AVM deme yani ben çocuğu sokakta gezdirme bahanesiyle her yeti gezerdim:)) iki insan görüyoruz parkta muhabbet ediyoruz bayanlarla zmn geçiyor al bebenin yiyeceğini köy arabaya gezdir gittikçe arkadaş edincen kafam rakaylayacak yoksa kafayı yersin kız evde 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ruya123 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozgeceylin (83 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 391 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,002 göst.