0 oy
1,509 göst.
Diğer kategorisinde (806 puan) tarafından

Kızlar ya instagramda bi sayfa gördüm anne yanı beşik artı babynest ama kararsız kaldım burdan alanınız oldu mu ben karyola beşik istiyorum normalde ama ilk aylar bir seneye yakın anne yani beşik istiyorum o büyük besiklerden eşim yapacak 2 3 yaşına kadar orda yatsın... foto attım sizin fikirleriniz nedir o sayfa güzel müşteri memnuniyeti de var ama dün görümcem beşik küçük dedi bende babynest için kararsız kaldım tamda kışın doğacak bebeğim küçük ince geldi acaba üşümez mi öyle 

image

image

image

image

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu en aşagida ki güzel benim odama bebegin beşigi girmediği için ahşap sepet beşik aldik küçük çok kulanişli oldu.. Bide bebek daha çok küçük ya küçükler daha kulanişli oluyor uyguna varsa al
(806 puan) tarafından
Attığım beşikler aynı renkler değişik sadece sence küçük değil demi
tarafından
Buyuk yapicaksan seni idare eder
-Reklam-
0 oy
(14,684 puan) tarafından

1 ve 2. Fiyatı ne kadar ? Bilginiz var mı :)

(806 puan) tarafından
Hepsi aynı beşik canım rengi değişik beşiğin fiyatı ise 265 lira canim
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Benim eltimde bunun gibi beşikten kullandı 5 6 ay snra yamuldu canım ama bunu bilmiyorum 
(2,688 puan) tarafından
Yani onunki yamulmuştu hemen bebek bi tarafa dgru yuvarlanıyordu içinde ***** durduğu için zamanla
(806 puan) tarafından
Ben zaten pek kullanmayacağım müşteri memnuniyeti foto atan çok var güveniyorum sayfaya benim merak ettiğin acaba çok mu küçük beşik ve yatak çok mu ince acaba
(2,688 puan) tarafından
Ölçüsüne bakıp metreyle ölçsen ben öyle yaltım zaten kötüyse heemn olmuyor aradan 2 3 ay geciyor oyle oluyor canım sen bilirsin yinede
(806 puan) tarafından
Canim attim beşiğin ölçüleri bakar misin sence nasil
(2,688 puan) tarafından
Canım attıgun fotonun altında yazar yazmıyormu
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Yani eğer 2 yaşına kadar 3 yaşına kadar falan kullanayım diyorsanız bu beşikleri kullanamazsınız..

Baby nest aşağıda içine tam sarılmış benim kızım 7 ay içerisinde baby nest şuan sığmıyor ayakları çıkıyor yukarı doğru. 

Mide beşiğin içinde baby nest okuyunca alan iyice daralır yani bunu 3-4 ay önce kullanırsınız herhalde bu beşikleri kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verir..

ama bütçe açısından sıkıntı yok derseniz 2-3 ay bunu kullanırsınız sonrasında daha büyük bir şeye geçersiniz.

Ben 60'a 120 ahşap beşik kullanıyorum şu an dönmeye başladı sağa sola biraz sıkışıyor ama 2 yaşına 3 yaşına kadar rahat yatar.
(806 puan) tarafından
Yok zaten imkansız bunun içinde 2 3 yasa kadar yatamaz. En fazla 10 ay 1 yıl yatsa yeter eşim kendisi yapacak mobilya besiklerden hem şuan maddi acıdan eşimi çok zorlamak istemiyorum hemde o mobilya besikler yeni doğan bebek için büyük o yüzden bu besiklerden düşünüyorum senin babynest attığım fotoda ki gibi mi
(3,187 puan) tarafından
Evet canım ilk pempeliye benziyor tutacağı yok birtek..
Beşiğin ölçüsünü baza alın o vakit. Kızım7. Ayın içinde 70 cm 10cm de bas-ayak mesafesinde boşluk kalsa 80cm besige anca sığar.
Yani 1 yaşına kadar 80cm olsa minimum beşik boyu 90cm olmalı bence .ona göre karar verebilirsiniz..
0 oy
(806 puan) tarafından

image

Kızlar bakın beşiğin ölçüleri bilgileri falan sizin besinlere göre bu beşiğin ölçüleri nasıl 

(2,692 puan) tarafından
1 yasa kadar kullanma niyetiniz varsa asla olmaz. Çok küçük. Ve çocuk sabit durmuyor bir sure sonra hareketlenecek düşer bundan. Bunu 6 ay falan kullanabilirsiniz bence. Ona gore alıp almamaya karar verin derim.
0 oy
tarafından
Besik banada kucuk geldi hani 6 7 aylikken kenarlardan tutulup kalkmaya calisiyorkar ve dusme ihtimali cok fazla bana gire en mantikli park yatak biraz buyuyunce aradaki kati kaldirisin hic dusmez 
0 oy
(14,684 puan) tarafından

E bebekten bunu almayı düşünüyorum fiyatı 400 bebeğim doğduğunda 1.5 kadar ailemin yanında kalacağım Çok fiyat vermeyeyim dedim ama 270 de neredeyse fazla uzun süreli de olmuyormuş image

0 oy
(4,721 puan) tarafından
Beşiği kullanmadım ama gördügüm kadarıyla pek kullanışlı değil. Yeni dogan icin uygun 2 3 ay ama sonra bebeğin hareketlenirse senin icin zor olur mazallah düsebilir. Tek bunu kullanacaksan iyi arastir derim. Salondayken falan yanimda olsun diyosan mantikli ama sadece bunu kullanacaksan dedigim gibi hareketlenince zorlanabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 42 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 212 göst.
22 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde nur.99 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.