0 oy
716 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,034 puan) tarafından

image

image

kizlar 

1 adet çaydanlık 

1 adet çift kişilik nevresim takımı 

6 kişilik yemek takımı 

2 li bı granit tava seti 

9 parça temcere seti 

6 li çay bardağı seti 

Sizce fiyatlar nasıl uygunmu yoksa pahalimi daha uygunlarida varmı 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asko ne Alaçan benimde tava ve iki tane tencereye ihtiyacım var
(7,034 puan) tarafından
Balı lokma vala bilmiyorum ya  karacadan menun değilmiş Burdakiler :/ shefr öneren var da bakacam artık ya kaynanamda boneranin granitleri var meltem 5 senedir ben gelin geldim benden 2 sene önce almış 7 senedir kulaniyir hala yep yeni ondanmi alsam diye düşünmüyor değilim valan
tarafından
Valla benim çelik tencerem taç in ben çok memunum aşkım caydanligim da Inter in baya sağlam bunlara bak bi
(7,034 puan) tarafından
Kız benim Inter'in tencereleri hep karardı kuplari düştü  tacın kini kulnmadim daha bakacam arastiracam en olmadı sağlam bir zucaciyeye gidecem soracam
tarafından
Tencere değil çaydanlık interin
-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Karaca'nın çoğu ürünü pişmanlık 
(7,034 puan) tarafından
Ciddimisin kız bende iyi sanıyordum
(2,608 puan) tarafından
Ben almadım ama çevremde çeyiz için alan çoğu kişi kötü olduğu için yeniden aldılar tencere falan
(2,608 puan) tarafından
Bütün ürünleri de aynı değildir ama iyisi kalitelisi de vardır
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Karacanın çelik tencere setini alma derim en ufak şeyde yanıyo tellesekte yine belli oluyor yine tercih senin araştır 
(7,034 puan) tarafından
Ay ciddimisin ya kararma da yapiyormu
(1,088 puan) tarafından
Kararma olmadı ama çok çabuk yanıyo dibi kenarları ben çok memnun kalmadım açıkçası yine de araştır derim
0 oy
(658 puan) tarafından

image

image

image

üçünden de çok memnunum canım çaydanlık ve tencereler de ne bir soyulma ne de çizilme oldu mecbur kalınca tel bile sürdüm valla ikisine de
(658 puan) tarafından
Birde baharatlık almıştım canım 2 takim bulbilirsem onalri da Atayim unutmuşum
(7,034 puan) tarafından
Çok guzeler ya ❤️ güle güle kulan canım
(658 puan) tarafından
En güzelleri senin olsun canım burada yazan fiyata aldanma araştır uygun bulursun ben denk geleni bulup attım
0 oy
tarafından
Offf fiyatlara bak beee Allahım evini yenileyenlere yeni evlenecek olanlara yardım etsin valla herşey uçmuş 
(7,034 puan) tarafından
Aynen vala kuzum :( ama eşimin suçu en başta dedim ben az az para brak parça parça alım diye yok dedi toplu Alaçam sana diye şimdi alsın bakalım akılsız başın ağrısını cepler öder
tarafından
O zaman hiç acıma boşver al gitsin hangisini beğendiysen al
0 oy
(658 puan) tarafından

image

image

büyük olanları yemeklere falan koymak için rafımda tutuyorum canım 4 lü olanı da sofraya koyuyorum benimki siyah değil metal renk bu renk de güzelmiş ama şimdi gördüm sana da fikir olsun aynı model

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 496 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Rtyww (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 440 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Rtyww (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 116 göst.
17 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda98 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 979 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,327 soru

12,381,924 cevap

43,280 kullanıcı

Kategoriler

...