0 oy
569 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar 5 aylık bebeğim normal büyük insan gibi anne diyor şok içindeyim başına gelen oldumu arkadaşlar  ve kızım doğandan beri hep rüyamda alakasız bir şekilde kızımın bebekken konuştuğunu görüyordum ve korkuyordum ve bu rüyayı hep görüyordum şimdi gerçek oldu 

31 Cevaplar

+1 oy
(162 puan) tarafından
Çok normal çünkü artık ağlama değil babıldama evresine geçti. Yani artık benzer harflerden oluşan 2 geceyi yan yana getirip anlaşılır bir şekilde çıkarabilir, zaten bu kelimeler bebeğin tekrar edip kolaylıkla söyleyeceği şekilde isimlendirilmiş. An-ne Ba-Ba ma-ma me-me de-de ne-ne be-be vs benim bebeğimde 4 aylıktan beri meme ve anneyi çok net söylüyor eşimde kıskanıyor :) 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Söylüyorlar bilinçli değil tabikide  benimkide söylüyordu 
0 oy
tarafından

Sjsj senin kız zeki benden söylemesi:kissing: MaşAllah

0 oy
(619 puan) tarafından
Anlaşılıyor yani kız korktum ben ya 5 aylık hemde maşallah diyeyim :)
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bizimki ağlarken derdi net bir şekilde değil ama olabiliyor demekki 
0 oy
(213 puan) tarafından
Oğlum 6.5 aylık baba dedi gel dedi sizin ki de erken dillenicek Maşallah 
0 oy
(349 puan) tarafından
Bizimki 5 aylliken Allah ,baba ,anne diyordu 
0 oy
tarafından
benm ilk cocugum da dedi ama oyle net sekilde degil bu senin onla ne konustuguna bagli brn hep annecim diye severdim o yuzden oyle cikti
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Maşallah büyük oğlum 5 aylık iken dede baba diyordu 
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Sizi görünce mi diyor sadece. Rastgele sesleri hep anne diye çıkıyordur belki.

Ben de hep konuştuğunu görürdüm hamileyken ama hiç de öyle erken konuşmadı. Normal zamanda konuştu. Olsun:)
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Normal bence bizimki 1 aylık falan nanne nanne diye ağlıyordu acıkınca 3.5 aylık çok net anne demeye başladı şuan 9 aylık anne baba mama ver gel kuş pispis diyor maşallah diyim nazar değmesin zamanı bebeleri sabırsız 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Benim oğlanda 5 aylikken anne demeye başladi yüzüme baka baka anne derdi 
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Ayyy ben şok
0 oy
(13,623 puan) tarafından
1 hafta sonra 6 aylık olucak oğlum anne diyor bugün de abi dedi :)
0 oy
tarafından
Bizmki de 5.20 canım anne dedi baba,dede ,gitt diyor 
0 oy
tarafından
Bnimde oglum öyleydi kız :))anne dedi dedi sonra baba dedi hiç susmadı hep baba dedi 
0 oy
tarafından
Benim bebede 5 aylıkken baba diyordu normal bir şekilde 2 gün söyledi daha demedi şimdi 7 aylık gel diyor 
0 oy
tarafından
Yeni doğduğu zaman 40 çıkmadan anne diye ağladı ben şok oldum o kadar netti ki şimdi 16 aylık işi düşünce anniiii diyo
0 oy
(363 puan) tarafından
Doğdu ikiside anne der gibi ağladılar hep ikiside 5 aylıktı çok net Anne diyorlardı 7-8 aylıkken Annane demeye başladılar 
0 oy
tarafından
3 aylıkken ben tuvalete gittim eşim şahit oldu iki kere anne diye bağırdı eşim kapıya vurdu konuştu konuştu diyerek korkma olur öyle dedim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 353 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 491 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

413,764 soru

12,454,938 cevap

46,442 kullanıcı

Kategoriler

...