0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar yıllardır merkezi sistem kömür kullandık yerden ısıtmalıydı haliyle ocağımız tüplü ve duşta şofben kullandik. 

Dogalgaz hattı oturduğumuz binaya gelince dogalgaz yaptirdik. 
Şimdi ocağı ve sicak suyuda dogalgazdan kullanicaz ve önümüz kış yine yerden ısıtma olucak petek yok yani.
 Bana tavsiyeleriniz neler? Kullanmayi bile bilmiyorum derece filan? Acma kapatma, kısma? :) 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani o eve bağlı bazen 60da bile aciyordum 45idael ama
tarafından
Denersin evi once bakarsin
(1,216 puan) tarafından
Esmammm seni cok seviyorum hüseyinimin güzel annesi❤
tarafından
Ablam hakkını helal et kapaticam gelirsem sana özelden yazarım❤️
(1,216 puan) tarafından
Aman esmam ne kapatması misafir vardı cok göremedim neler olduğunu seni seven cok burda gitme kuzum
tarafından
Çok yoruldum abla cokkk
(1,216 puan) tarafından
Helal olsun hakkım sende helal et ama gitme
tarafından
Yazdım admine abla ❤️
(1,216 puan) tarafından
Duymazdan gel ne takıyon boş konuşuyorlar
tarafından
Hepsi mükemmel anne
(1,216 puan) tarafından
Öyle olur zaten
-Reklam-
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Annemlerin de ilk defa bu sene doğalgaz ile ısıtma olucak onlarında yerden ısıtma :) 
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Ev iyi güzel ısınıyorda, hava çok kuruyor. Nem makinesi almıştım ben önceden kış boyu çocuğun odasına kullanıyoruz. Düşük ayarda sürekli yakarsanız daha iyi, aç kapa olunca yerler geç ısınıyor o arada yanan boşa gitmiş oluyor
tarafından
Nem için makine var kuzum. Kömürle isinirkende kuruyordu o yüzden almıştık. Aç kapa yapma diyosun yani ısıyı düşürüp yükseltelim. Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 205 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.
24 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 784 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 660 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu

411,187 soru

12,376,968 cevap

42,898 kullanıcı

Kategoriler

...