Birine kötülük yapmadım, birinin dedikodusunu yapmadım, evine huzursuzluk salmadım. Günahım neydi de Allah bana bunu reva bildi. Neyi yalnış yapıyorum. Herkes bir akıl verme çabasında. 7 yıllık can arkadaşım yeni evlenmiş, hamile. Ben onu tebrik ediyorum.. O bana diyor belki sen yalnış yapıyorsun.. neyi yani?? Benim bilmediğim ne? Bu kadar zamanda öğrenemediğim?
Bir sürü tahlil yaptırdım, işlem yaptırdım, tedaviler aldım, iğrenc kürleri içtim.
Tamam eşimde varikosel olmuş ola bilir. Varikosel olan binlerce insan var. Tanıdıklarım bile. Onların bebeği oldu. Yani 16 ayda tek bir spermmi sağlıklı olmadımı yani.. bendede bir sorun varki tutmuyor. Sorun ne.
Birinin doğum günü olur kutlamaya gideriz. Doğum günü olan kenarda kalır, herkes bize dua eder. Kendimi o kadar ezik, yazık, zavallı hiss ederim ki. Biri bize misafir gelir, sürekli dilinde biz varız. Benim neyim eksik. Neyim.
Düğünlerine gitdiklerimizin artık çoçukları kucağında. Onlar neyi bilib doğru yapıyorda, ben bilmeyib yalnış yapıyorum. Nerde yalnış yapıyorum ki olmuyor.