0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (10,218 puan) tarafından
ben doktora gitmeden ilac alınmasına cok karşıyım annesının dişi ağrımış eşimde yanına giti annesının kac kere dedim acile götürün bilmeden ilac almayın ıkı kardeşte beni dinlemedi aldı ilac dokunmuş şimdi anneside cok ınatcı hastaneye gitmiyor nolcek böyle bilmiyom hepsi aksi dinlenmiyon

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kayinnamda gereksiz inat var yapacak bişi yok :D sen daha napabilirsinki .
(10,218 puan) tarafından
demi ya niye bi ınsan inat eder
-Reklam-
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Yani ilaçlar ona dokunuyosa zaten onların hatası benim annemde her ilacı içmez içince de hemen bana dokundu der piskolojik birazda ilaç içmeyi sevmiyor 
(10,218 puan) tarafından
anladım İŞALLAH öyledir
0 oy
tarafından
Boşver sende yat uyu kız :) 
(10,218 puan) tarafından
aklım kaldı acile götürdüler ni diye cevapta vermiyo eşimde işe giti
0 oy
(507 puan) tarafından
Bırak gebersin 
(8,789 puan) tarafından
HhHahahhaa sesli güldüm kız bu ne öfke :Ddd
(10,218 puan) tarafından
ofkelenmecek gibi diyil bende sitres oluyom emzirıyom hep ben huzursuz oluyom
(507 puan) tarafından
Kız benim kaynanamda hastalık hastası hergun bir yeri ağrır ilaç çuvalı var nerdeyse kadın sırt kaşıntısına bile travazol süren bir insan. Normalde sırtımız kaşınırsa kaşır veya kaşıtırız birine ama ona bile ilaç sürüyor. Artık midem bulanıyor ilaçtan hastalıktan bir yerim ağrısa eşime söyleyemiyorum bir yerim ağrıyor diye o kadar nefret ettim
(10,218 puan) tarafından
senın kide kötü eşim ilac alıdı napcez doktora gıtmıyo ablası mesaj atıyo ilac dokanmıs 60 yaşındaki kadın her ilacı kulanamazmış eşimin elinden bu geliyo 3 kardeşler hep bizmi ilgilenem arac yol abınsınde var gıtsın doktora götürsün ikna edip her hafta köye gitceğine
0 oy
tarafından
Ölürse vicdan azabı çekmicekler mi acaba. Kaç yılındayoz3ne bu inat anlamam yani 
(10,218 puan) tarafından
bimiyom anneside bi inat gitmiyo
tarafından
Kendileri bilirler sen uyarını açıkca yaptıysan daha ne yapabikirsin ki
(10,218 puan) tarafından
tabi öyle yapcak bisey yok ben elimden geleni yaptım
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Net bir şekilde karışmam sonra sen kötü olursun bana birseyler sorduğunda bile eşim ben anlamam doktora gidin gitmezsiniz kendiniz bilirsiniz diyorum bazen geliyor dilimin ucuna süs diyorum kendime doktor bilir ben anlamam diyorum cikiyorum işin içinden 
(10,218 puan) tarafından
karışmıyom ama ilac alıryoz elimizden geleni yapıyo eşim gene suclu oluyo eşim ilac dokunmuş aldığımız hasta olmuş doktora gıtmıyo zaten sınırlem bozuluyo
(1,326 puan) tarafından
Bosvereceksin o zaman

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 457 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde papatya._09 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.
27 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 797 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (22 puan) tarafından soruldu