canim soyle kii eger evlendiysen evliligin getirisi ve cevrenin beklentisi hep cocuk oluyor yanii sende etrafi gordukce yapiyorsun, yani evliysen pek istememe sansin yok acik konusmak gerekirse.. sana bunun mantigini soyle anlatimm annelik inanilmaz derecede guzel evlatlarin icin aninda canini verirsin kii bunu kimse icin yapmaz insan anne babana bile dusunursun.. onun disinda da hayat cok cok cok zor doguyor kakasini yapacak mi, buyuyor emekleyecekmi, yuruyecek mi, konusacak ki doyacak mi, okuldaki arkadaslariyla arasi nasil olacak, ogretmeni iyi olacak mi, dersleri nasil olacak, sunl soyle su boyle.. bir kere sen kendini dusunmeyi unutuyorsun hadi onu gectim tuk bu sorularinin cevabi senin elinde degil.. kendin olsa aman oyle olur der gecersin ama evladin da sonucu gorene kdr icin icini yiyor, karsina kimlerin de cikacagini bilmiyorsun dusundukce deliriyorsun.. haa bir de kendine daha cok dikkat ediyorsun ya bana bisi olursa cocuklar??. bir delilik hali annelik tumm bunlardan dolayi olmak istemezdim acik konusayim.. haaa oldugum icin 2. cocugu da istedim.. yaa hic yapmayacaksin ya da 2 tane
Annelik dünyanın en zor ve en güzel şeyi. En zor anları onlarla yaşıyorm ama en büyük aşkı da onlarda tattım işte böyle Bi delilik annelik
1,487,922 soru
24,322,858 cevap
345,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın