0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar 22 günlüğüz ama çok sıkıldım yok akşam ezanından sonra çıkma diyolar çıkan varmı daraldım artık bebeğimle çıksam ne olur 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok çıktım canım çok şükür bir sorun olmadı bol bol oku çıkar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çıktım bisey de olmadı çok şükür ana yanliz çıkmadım eşimle bebeklerimle çıktım 
0 oy
tarafından
Çıkabilirsin ben pek çıkmadım ama :) şimdi ki aklim olsa çıkardım hergun , kalabalığa karışma ama  açık hava iyi gelir bebeğe de 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Ben üç lohusalık geçirdim ucunde de fittir  fittir gezdim ") 
0 oy
(482 puan) tarafından
Ben doğum yaptım 4. Gün dışarı çıktım sesryan olmuştum bi de. Ben hiç evde duramam daral gelir bana. Bide bebegim sosyal olsun ice dönük olmasın diye hep gezdik oğlumla, :) şükür bi sıkıntı olmadı 
0 oy
(693 puan) tarafından
40 günün 40 günü dışardaydım evde yemek yemediğim için akşam yemeğe dışarı çıkıyorduk su an 10 aylığız hala bisey olmadı su batıl inançları bıraksak artık
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Kuzum ben kışın doğum yaptıgım halde hastane mastane sık sık gittik. Çıkcaksan dikkatli ol yani bebiş ile yazın güneşi de almış olur hem bebiş
0 oy
(952 puan) tarafından
Sezeryan 5.gunu ciktim ben :D
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Ah gece 3 lere kadar arabada gezdiriyork kızımı. Eskidenmiş o. Lagımlar dısarıya akarmış her yer tezekmiş. Orada lohusa olmasan da carpılırsın. Simdi zaten kpntrollere vs cıkıyoruz. 
0 oy
tarafından
Annem de şimdiden beni uyarıyor sakın akşamları dışarı çıkma diye bilmiyorum valla 
0 oy
tarafından
Ben de cikanlardanim hatta hep gece çıktım eşim eve gelir yemeğini yer dolaşmaya çıkardık canım bir şey de olmadı çok şükür 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Vallahi ben çıktım hiç de bir sıkıntı olmadı onlar eskiden koca karı lafları yani geçerliliği bilimsel bir kanıtı yok sen de çık ne evde oturuyosun boş ver
(108 puan) tarafından
Çıktım valla daraldım ya okadar iyi geldi ki bana batıl geliyor ama  herkez korkutuyor
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Off nolur dinleme kimseyi .benim burnumdan getirdiler .eşimle artık gizli gizli çıkıyorduk .sen canın ne istiyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yap .temiz hava bebeğe de sana da iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gmzasya (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 104 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 203 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Defneee (680 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 175 göst.