0 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kına gecesiydi dün akşam eltimle kaynımın herkes dagıldı az kişi kalmıstı eltim geldi oturdu ay yenge cok sasırdım bana bu kolyeyi aldıkları için pahalı diye 20binliği almıslardı benim begendıgm 15bin daha fazlaydı götürüp değiştirmişler istediğimi almışlar dedi bianda benım düğünümde ne küpe aldılar ne yüz görümlülüğü bu geline herşeyi fazla fazla aldılar haksızlık yapılması insanı cok üzüyo her geline aynısı yapılması lazm bence imkanları var sonucta kaynamam kayınpederımden gizli gidip aldı madem öyleydi bende gelindim banada almaları lazımdı

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu düzen hep böyle canım sadece sen değil emin ol boşver eşinle mutluysan takma kafana sonra eltisini kıskandı olursun değmez 
tarafından
Aynen kıskandı olur kaynanam tek gelin aynısı ona yapılsaydı ne düşünürdü acaba pis ayrımcı inşallah en büyük darbeyi o gelininden görür
tarafından
Görur görür sen hiç merak etme Allah gösterecek sana sessiz ol izle babanem de ayrımcılık yaptı annemi istemedi küçük gördü o gelinine altınlar ev her şey dört dörtlük yapıldı öve öve bir oldular sonucmu yine geldi annemin yanında evinde ağladı bıçak çekmiş itmiş ayrıldılar herşeyini aldı elinden amcamın kızını goremiyo şuan soğuttu onlardan
-Reklam-
0 oy
(16,541 puan) tarafından

Dünya malı boşver bu şekilde kafana takip üzme kendini <3

tarafından
Ayrım yapılması insanın zoruna gidiyo
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Atı alan Üsküdarı geçmiş keske o zaman deseydin şimdi nafile
tarafından
O zaman ne dicektim ki canım
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Hep oyle sanirim. Ben ilk gelinim daha 1 aylik bile evli degildik kayinbaba istedi altinlari acil borca verilcek diye iste bendeki de saflik ya verdim 3 sene oldu daha yapcak.esim rezil etti o altinlari yap baba diye diye dilinde tuy bitti adamda tık yok smdi ikinci gelin gelcek smdiden basladi alirim herseyi demeye esimde dedi sen once evdeki gelininin altinini yap ikinciyi düşünmeden dedi 
(1,224 puan) tarafından
+ olarak sunu da ekleyeyim. 2 bilezik alyans ve tektas :D sadece bunu almisti bide kayinbabam düşün yani. Kolyemi baskasi aldi,ne saat ne kupe. Smdide ikinci geline saat kunye kolye kupe bilezikler hepsini siraliyo
tarafından
Kocana helal olsun  benimde 3aylık gelindim aldılar altınlarımı işte 1hafta önce yaptılar kayınpederim saolsn 4sene sonra yaptı o gelinin varsa seninkide olsn dedi
(1,224 puan) tarafından
Valla kocam istemekten bikmadi kayinbabamda kocamin ona soyledigi laflari fuymaktan bikmadi sonuc? Hala yapmadi
0 oy
tarafından
Hayat işte oluyor. Önemli olan yivandakı huzurun mutluluğun deseydin.
0 oy
tarafından
Ben son gelindim gorumcemin bilenzigine taktilar soz verdiler alicaz diye hala almadilar bile  aileminde haberi bile yok
0 oy
tarafından
eltımlık bısı yok buyuk olacakların kücüklugu tamamen
0 oy
tarafından
İnan bende de aynısı oldu o kadar çok haksızlığa uğradım ki sadece onları Allah'a havale ediyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 
tarafından
Bende artk dayanamadm hüngür hüngür agladım  cok dokundu
tarafından
En çok benim zoruma giden de eşimin sen kiskaniyorsun demesi
tarafından
Haksızlık yapıyolar söyleyince kıskanc oluyoruz
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Eltinin konuştuğu tamamen samimiyetten de mevzu sana yapılan haksızlık içini acitmis.

Boşver huzuruna huzur katsın Allah 
tarafından
Çok üzüldüm böyle yapılmasına kız tarafına elini sürdütmediler hiç bir masraf yapmadılar kınasını yaptılar çrez meyvesuyu kekine kadar herşeylerini erkek tarafı yaptı fotografcı bilmem neler ya
(14,481 puan) tarafından
Hıc canını sıkma. Ayrımcılık yapanlar ayrımcılık görecekler hiç merak etme.
tarafından
Aynen Allah kimsenin yanına bırakmaz hiç bşyi
0 oy
tarafından
Eltin saf mı desem,nispett mı yapıyor desem anladım.bizimde öyle oldu eltime daha çok yaptılar,ama bu durumda muhatabın eltim değil kayinpederimler.
tarafından
Eltim cok göz açık ne safı ne alsalar hemen bana söylüyo
tarafından
Nispet yapıyor anlaşılan.o anlattıkça umursama malla mülkle hava atıyor anlaşılan
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Haksızlık yapmaları çok kötü sen haklısın tabi
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bizde evdeki gelin kıskanmasın diye ufakta olsa birşey alınır kaynanamın küçük oğlu evlenirken diğer büyük oğlu da karısına almış herşeyden evlendiklerinde durumu yokmuş altta kalmasın diye bende bizdede böyle oluyor dedim duyurdum yani ve gerçekte öyle bana para yok diyip yapmadı şimdi durumları çok iyi diğer geline yardıramaz belki kendi oğlu diye çok yaptırır bimmiyorum ama 
0 oy
(800 puan) tarafından
Belki onunda gozunu boyuyorlar dugunden sonra isterlerse sasirma birseye karisma Allah biliyor yanlarina kalmaz eşin arkandaysa bu bahaneyle uzaklas hastalanincada el bebek gul bebek aldiklari baksin
tarafından
Aynen öyle canım birlik oturcaklar zaten ben onlardan ayrıyım bana 10bilezikte taksalar bundan daha kıymetli olamaz
(800 puan) tarafından
Ondan yapiyorlar birlikte oturcaz diye. Kiz senin eltinde hic akil yokmuş
tarafından
Aynen öyle otursun birlik birbirlerini yakından tanısınlar
(800 puan) tarafından
Kac yasinda acaba neden birlikte oturmayi kabul etti ailesi nasil kabul etti ev ev ustunde olmaz diye bosuna dememisler
0 oy
(76 puan) tarafından
Boş ver cnm ben ne altınlı kollar gerdanlar gördüm içi bomboş evin de kendisinin de huzuru mutluluğu yok malla mutluluk olmuyor eş eş eş der susarım yalan dünya da mal mülk derdi boş dert adamı içten içe yer bitirir...
tarafından
Gerçekten öyle eş çok önemli zaten eşim arkamda olsaydı hiç birinin yaptıgı umrumda olmcktı
0 oy
(974 puan) tarafından
Kuzum aynisi banada aldu 10 gr 2 tane bilezik ve bi alyans aldilar bana 3 sene once para yok fiye doye esyalarida ordan burdan 2. El almis kayinpeder bana sormadan . Simdi kaynim evleniyo. 20 gr 4 tane bilezik alindi kupe kolye tektas alindi sifir esylar alindi ayri eve cikardilar . Allah esimdende ailesinden de cikarsin hepsini 
tarafından
En zoruda insanın eşinin destek olmaması zaten benımde o zoruma gidiyo haksızlıgı görüp ses cıkartmıyo
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Allah de sen canim gerisini boşver benim eltim olacak insanin ayagina bileklik yaptilarda ne oldu nisani atti bunlarda ettikleri masrafla kaldilar ucu belki bizide dokunuyor kaynimla esim ortak ama kaynim bizden hic birseyi acimaz  ama gorduler kizin gercek yüzünü akillari baslarina geldi rezil olduguyla kaldilar o yuzden dogru duvar yikilmaz sen dogru ol egri belasini bulur o lafı orda demeklik degildi eltin ya görmemiş yada gercekten kiskanc biri 
tarafından
Haksızlık yapanın Allah hesabını elbet sorcak ben üzülmüyorum dünya malı için sadece yapılan ayrım zoruma gidiyo

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 956 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 915 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 789 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,711 soru

12,358,015 cevap

41,217 kullanıcı

Kategoriler

...