0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Arkdas cevrede tek sezaryan ben yaptım hep dıyorlardı sezaryanda göbek kalıyor buz normal yapıcaz diye daha saglıklı flan dedıler hep ben zorunlu yaptım sezaryan bebek ters donmesdı beslenmesi azalmıstı.vr gel gelelim kızlar normal dogum ypan arkdaslarımın hala dogum kiloları duruyor dogumdan sonra 68 kıloydum smdı 51 kıloyum göbekte yok imrenekrek bakıyorlar nasıl Boyle zayıfladın dıye . Sezaryan dogum yapıcak anneler sızede boyle konusanlar olursa hıc takmayın herkesin vücut yapısı farklı uzulmesyın:) 

16 Cevaplar

0 oy
(9,621 puan) tarafından

2 sezeryan dogum yaptım 44 kiloyum düz duvardan farkım yok :D

(388 puan) tarafından
Ayy ınsallah bnde oyle olurım ıkıncı olunca :)
(9,621 puan) tarafından
Kimsenin zayıflığımda gözü kalmiyo ki bende biraz kilo alayım :D yanlış anlaşılmasın kendimi övmüyorum cok sikayetciyim kilo konusunda :D
tarafından
Bende aynı kilodayım herkes üstüme geliyo ya inşallah alırız :)) makarna yiyorum şimdi offf zaten kafama takıyorum bide insanlar susmuyo sanki ben farkında değilim
-Reklam-
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Çer çöpe döndüm. 45kiloyum. Bana da diyolar kim inanır anne olduğuna. 
(388 puan) tarafından
Ohh ne güzel gıtmıs kılolar
(3,486 puan) tarafından
Gebeyken öyle karnım büyüktü ki anam anam o neydi öyle
0 oy
(8,200 puan) tarafından
Bende öyleyim canım yapıyla alakalı biraz.
(388 puan) tarafından
Aynen canım bowuna üzülmüsüm bnde :)
0 oy
(789 puan) tarafından
Eltim senin gibi canim maşallah 4 tane çocuk doğurdu 45 kg falan ama oda çok zayıf 
(388 puan) tarafından
Ayy ne guzel ya hep korkutuyorlar göbek kalıyor diye :) masalah eltine
0 oy
(606 puan) tarafından
Sezeryan oldum.gonrrtr g.tte duruyor 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Sezeryan doğum yaptım 16 kilo aldım 5 ayda hepsi gitti eksiye düştüm bile herkes bana biraz kilo al diyor iyim böyle diyorum halbuki almak istesem de alamıyorum şu an :)
(388 puan) tarafından
Sen nasıl mutluysan oyle yap valla ınsanlar hep konusuyor canım:)
0 oy
tarafından
Ablam iki sezeryan doğum yaptı tığ gibi ;) bende sezeryanla doğurdum ama maşallahım var, gerçi doğum öncesi kilomdayim ama normalde de tombikttim:) 
(388 puan) tarafından
Mslalah ablana:)sen nasıl mutluysan oyle ol canım ınsanları mutlu edemeyız
0 oy
(13,142 puan) tarafından
74le doguma girdim 49a dustum. Suan 2.yr hamileyim 16 haftalik olacak 57 kiloyum
(388 puan) tarafından
Bnde oyleydım ya ne kadar kılo almısız:) 51 suan ıyı ama
0 oy
(253 puan) tarafından
Zayıfım ama ne farkeder göbek var 
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Aynen banada şok oldu herkes yok neymiş sezaryen yapan şişman göbekli kalırmış çünkü bunları diyen sezaryenli ve şişman göbekli  insanlardı. Ben 54 le hamile kaldım 75 le dogurdum 1 ayda 58 e düştüm ne göbek kaldı ne kilom. Şuan 54 üm onu diyenler çatlıyo, patlasınlar:D 

(388 puan) tarafından
Hahahha normal yapsaydım nasıl olurduk acaba :)vallahi normal yapan arkdaslarımın cogu göbek kalmıs. :)
0 oy
tarafından
45 kiloyum bende 
0 oy
(202 puan) tarafından
Ogffffggf hiç sorma 41 kiloyum ana demeye bin şahit isterim. Herkes de öyle diyor ama çok stres yaşıyorum 1aydır o yüzden daha da verdim
0 oy
tarafından
Ben de 52 kg olmusum sezaryen dogum yaptim gecen yil tamamen vucut yapisi ile alakali 50-55 arasindayim hep onceden daha zayiftim hamilelikten once
(388 puan) tarafından
Bence suan tam ıdeal kilo ortadayız :)maslalah bıze
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Zaten kisiden kişiye degisiyor canim. Illa göbek kalacak yada normal yapınca kalmayacak diye bise yok.
(388 puan) tarafından
Vallahi gozumu cok korkuttular ya oyuzden hep korkuyordum kalmadı sukur
0 oy
(3,854 puan) tarafından
İki sezeryanim var 50 kiloyum 
0 oy
(5,026 puan) tarafından
40 im çıktığında eski kiloma döndüm genetik diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy