0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim bekarken kredi çekti ve araba aldı. Ailesi de destek oldu.Kaynım 1 tl katmadı.Kızlar evimiz birbirine uzak. Arabayla 20 dakika ama arabasız 1buçuk saat.Biz kiradayız.Ailesinin durumu iyi.Kaynanamlar her hafta arabayı istıyor. Hakları istemek ama benzin almıyorlar.Gazı da çok az atıyorlar.Her hafta kaynanam mutlaka birşey çıkarıyor.Eşim almaya gidiyor otobüsle. Yoruluyor çalışıyor zaten. Kaynım çalışmıyor. O bırakabilir ya da almaya gelebilir.

Bu arada sigorta falan herşey bizde. Ve bizi yoruyor.Araba degeri 550 bin.Eşim satalım biz başka onlar başka alsın diyor. Kaynım çok yüksek fiyat söyledi. 700 e ya satılır ya kalır dedi.Bende,biz bu araba yüzünden çok kavga ediyoruz, o zaman temelli sizde kalsın dedim. Kaynım masayı terk etti. Arkasını döndü ve eşime yarın getir arabayı dedi.

Eşim temelli onlara vermiyor. Her hafta götür getir yapmaya razı.Bende binmemeye karar verdim.Salı arabayı gene verecek. Bana bir akıl verin. Ortak ama herşey bizde ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Bence de satın herkes hakkı olanı alsin. Sonra herkes parasıyla istediğini yapsın.
(16 puan) tarafından
Kaynım satılmasını istemiyor. Sigorta falan karışmıyorlar.Hiç bizi düşünmüyorlar.Eşim sıkıştık sigorta falan var, bilezik bozalım dedi. Ben hayır dedim. Annesine söyledim, bilezik boz diyor diye. Bana annesi diyorki, bak benim kolumda da bilezik yok. Gene yaparsın yeni evlisin diyor. Bizi düşünmüyor. Birdaha gitmeyeceğim ailesine.
(41 puan) tarafından
İyi de canim kaynım hiç para katmadi dedin. O niye karışıyor ki. Ayyy kaynanan da pek açık gözmüş. Bence kocanla konuş. Huzurumuz bozuluyor de o da ailesine söylesin
(16 puan) tarafından
Bak canım. Kayınpeder diyorki. Yarı parasını eşimin kardeşine verecekmiş. İkisi halletsin dedi. Kaynım satılmasın diyor.Canım kaynanam gercekten sıkıntılı. Ben artık binmiyorum. Bak sigorta ödeyecek. Yarın pazar gitmeyeceğim bir yere. Ben kararlıyım. Hayır dayanamam binerim sanıyor eşim. Binmiyorum. Benim binmedigim aracı kaç ay daha getirecek merak ediyorum.Hakkım helal degil. O kaynana yaşlansın.Çok bekler. Bidaha gıtmeyecegım gercekten
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından
O ne ya öyle,kaz gibi yoluyolar sizi resmen 

Benzin sizden,sigorta sizden,cart sizden,curt sizden 

Yumruğu masaya vurun artık
(16 puan) tarafından
Vurdum zaten kavga çıktı. Pasif eşim sus diye dürtüyor. Ben bidaha gidip gelmem. Hele o kaynana benım ıcın bıttı. Gercekten bıttı yanı. Kac şans verdım. Bana dün diyorki, ben seni kızım gibi sevıyorum. Sıze yemek gönderiyorum sos gönderiyorum. Birde yalan söylüyor. Bugüne kadar  2 3kez istedim araba dedi. Yalan. Bu ay 3.cüyü istedi. Birde namaz kılıyor bu kadın.Hani dindar ne bileyim. Benim maaşım hesabını yapıyor. Bidaha para lafı yapsın. Evdeki ogluna para hesabı yap. Kazanıp yiyorum diyecegim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,004 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.
0 oy
5 cevap 494 göst.
0 oy
9 cevap 982 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,576 soru

24,493,182 cevap

357,785 kullanıcı

...