0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar anne sutu ve mama gidiyorduk zaten dogdugundan beri emzirdigimi kusuyordu hep kg alimi olmuyordu mamayla devam ettim suan 7 aylik gogsumu sıkınca hala sivi seffaf bsey geliyo oglumda öyle emmeye meyilliki suan cok uzuluyorm bu sıvı nedir acaba bilen varmi

4 Cevaplar

0 oy
(1,659 puan) tarafından
Arada emdir ne kadar emerse işte emzik niyetine kullansin biraz sende yeme içmene dikkat et zamanla gelir oğlun emerse eğer belki hızlı bir şekilde de gelir çoğalır yani 
(1,659 puan) tarafından
Benim oğlum da 4 aydır hiç emmiyo ama hala bakarım inan ikisinden bir yemek kaşığı kadar süt geliyo bebek emince daha da çok gelir uzmanlar hep diyo ya düzenli sagimla bile süt artiyo bebek emince hayli hayli gelir benim oğlum bazen iki üç gün hiç emmezdi ama göğsüm sütten hiç hasta olmadı ama oğlum emince iniyordu süt hemde çok güzeldi ama emmedi işte :((
tarafından
Ozman dur simdi bi deniyim insallah olur gelir sutüm geri insallah
(1,659 puan) tarafından
Ayy insalah yaa Allah'ım hiç bir bebeği annesinin sütünden mahrum etmesin yaani emmek istiyorsa ver gitsin hatta eğer üşenmiceksen EDS diye bişey var emzirme destek seti mamayı onla verebilirsin düzenli emer öyle
tarafından
Ilk defa duydum canim simdi bi iki cekti birakti cok uyjusu var ama yarin tüm gün emzirmeyi teklif edicem cnku hep acmaya calisiyo ustumu bakiyo suratini dusuruyo emmeyi seviyodu zaten ama sütüm hic yaramamisti
(1,659 puan) tarafından
Bak bir araştır istersen bir sonda kablosu yardımıyla mama göğüsten geliyor gibi oluyo bebek memeyi emdikçe mama geliyor ve emdikçe de Allah'ın izniyle sütün ne güzel gelir yaa ❤️ emmeyi seviyosa döner Allah'ın izniyle ❤️ ya zaten artık ek gıda ile devam edicek senin sütün ona koruyucu olarak depolansin ama dediğim gibi beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor proteinden zengin beslen suyu mutlaka ama mutlaka çok iç
-Reklam-
0 oy
(229 puan) tarafından
Şeffaf süt sulu süt derler oğlun emdekiöe asıl süt gelir sende kendine dikkat er daha yağlı süt gelir 
0 oy
(229 puan) tarafından
Şeffaf süt sulu süt derler oğlun emdekiöe asıl süt gelir sende kendine dikkat et daha yağlı süt gelir 
tarafından
Ama 3 aydr hic emmiyi gelirmi ki süt canim
0 oy
(5,366 puan) tarafından
Benim kızım da 11 aylık ha bıraktı birakacak hiç aklına gelmiyor gelseden 1 2 dk emip birakiyor eskisi gibi istekli değil emmeye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde meltemmisirli1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
24 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,374 soru

24,400,304 cevap

350,090 kullanıcı

...