0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,737 puan) tarafından
Kesildi . 4 aylikken simdi 7 aylik olacak geri gelmesi olur mu yasayan var mecbur mama veriyorum. Psikolaga basladim 2 bucuk ay once sonra sütüm gitti trawmalarim vardi. Onun icin baslamaya karar verdim ama emzirme surecine negatif etkisi oldu. Ama bana ruhen iyi geldi gözüm açıldı verdigim tavizlerin farkina vardim. Ama yaşadığım üzüntüler sütümü kesti ilk cocugumda 1 bucuk sene emzirdim ama bu cocuguma haksizlik ettim gibi hissediyorum. Ama ilk  cocugumda 2 yil agir depresyon yasamistim. Yine oyle olacak diye korkup gittim terapiye sütten oldum. Üzüntüden kesilse o zamada kesilirdi diyorum.  Tabi ilk cocugum 21 yasimdayken dogdu 2. Cocugumda 29 yasindayim. Yaslanmaninda bu duruma etkisi varmidir

4 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Sanmıyorum cnm ben 33yasinda 3 uncuyu doğurdum yaşla alakası yok süt arttırıcı çaylar dene sıkıntı stres e çözüm bulduysan daha sık emzir devamlı sağ hoşaf çok iç bire malta süt yapıyor içecek diyorlar
(1,737 puan) tarafından
İçiyorum sut arttırıcı ama bir etkisi yok emzireyim diyorum dakika gecmeden agliyor gelmiyor sut
(1,242 puan) tarafından
Tamamen tukendimi ne zamandır var sorun önce sağ süt insin öğle ver sert oluyor mu doluyomu
(1,737 puan) tarafından
4. Ayindan beri var suan 7 aylik bebegim...
Söndü eski haline döndü goguslerim dolmuyor hic ilk aylar agrirdi hic bisey yok simdi
(1,242 puan) tarafından
İlaç kullandın mi
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Yaslanmak mi daha cok gençsin canım 
(1,737 puan) tarafından
İlk lohusaliktan 1 buvuk yasinda emzirmeyi birakinca kullandim evet ama aradan yillar gecti kullanali
(7,619 puan) tarafından
Her bebekte ayni olmaz da
Sen ağır seyler yaşadıysan bu malesef sütün kesilmesine neden oluyor
(1,737 puan) tarafından
6 bucuk yil once İlk doguma 10 gun kala kardesim intihar etti . Gecen senede babam öldü kanserden 2.cime hamile kaldım sonra
(7,619 puan) tarafından
Basın sagolsun cnm
(1,737 puan) tarafından
Sagolasin
0 oy
(6,187 puan) tarafından
İki bebekte de aynı miktarda süt ya da ikinci bebegi de 1sene 2sene emzireceksiniz diye bir şey yok.Bi durum her çocukta değişir ve bazı annelerin sütü 3-4.aydan sonra kesilebilir
(1,737 puan) tarafından
Neden kesiliyor yani anlam veremiyorum goguslerim  söndü eski haline döndü
(6,187 puan) tarafından
Dediğim gibi bu durumu çoğu gebe yaşar tabi sinir,stres,üzüntü de etkiler sutunuzu
0 oy
tarafından
Alakası yok cnm yaşın büyük degilki eğer ay başı gormediysen henüz az da olsa sütun varsa sık sık emzir komposto bulgur pilavı ıspanak bol yeşillikli salâta ye kayısı incir tüket 3 litre su iç gelir ama çocuğu sık sık emzirmen lazım  çünkü emdikçe gelir süt yada pompa attıkça çok geçmiş olsun canım bu arada
(1,737 puan) tarafından
Pompa kullandim ise yaramiyor dogunca almistim  adet goruyorum canm
tarafından
Anladım ccanm azda olsa sütun geliyorsa bu dediklerimi uygulaman lazım bak emzirme danışmanı Dilruba hanım var ona danış istersen insatramda adresi bu emzirme.danismanligi benim hiç desteğim yok tü neyi nasıl yapacağımı bilmiyordum internette banada biri söyledi takip ettim Allah razı olsun onun dediklerine uydum baya sütüm oldu sütü gelmeyenlerede çok çözüm önerileri var
(1,737 puan) tarafından
Hemen bakicam cok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım insAllah gelir sütun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 331 göst.
10 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tansusk (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
24 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu

412,660 soru

12,423,969 cevap

45,371 kullanıcı

Kategoriler

...