0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Yagdanliklarimin ağzı çok çok dar içini nasıl temizleyebilirim kendimce.biseyler yapıyorum ama pek istediğim gibi değil 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmıyorum bxbdnbd
(1,622 puan) tarafından
Bidonla mi duruyor kizz :))
tarafından
Ne bidon mü kaldı 1 ltrelikte ndndndn
-Reklam-
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Asperox sıkıyorum içine biraz su koyuyorum calkaliyorjm makina da yıkanıyor  
(1,622 puan) tarafından
Yağ sökücü bende sıkıyorum da benek benek kalıyor yine yağ lekesi ya
(14,749 puan) tarafından
Onu sıkınca içine kaynar su koyup iyice calkala
(1,169 puan) tarafından
oyle kaldığında makinaya at bide orda yikansin cikinca tekrar yag sokucu sık iyice calkala hatta bir gun kalsin beklet icinde falan sonra yika bi daha makinaya at cikiyor o zman bnimde var temizlemesi ömür aliyor degistirdim onun yuzdunden plastik buyuk agizli kolay yikanaacak bise aldim
0 oy
tarafından
Kaynar su ile canım calkaliyom sonra da peçete ile kuruluyorum  çok aşırı kirli değilse 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Yagdanlıgın ıcı zaten yag dısında kırlenmıyo dısınıda normal yag sökücğ cif vs cam benım kı tellıyorm durulayıp ıkı uc gun kullanmıyorm ıcıne su kactıysa dıyerek sızdırıyorm sonra kullanıyorm ama bır hafta oldu markettebplastık ygdanlıklardan buldm cok kolayıma gitti temızlıgıde guzel suan onu kullanıyorm cam olanı kaldırdım
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim masterchef yagdanligi diye geciyorya ondan al temizlemesi de kullanimida kolay plastik. Cam yağdanlık hic iyi olmuyor ya hele oyle  agzi dar. Ben attim dedigim den aldim rahatladim inan
0 oy
tarafından
Ben içine biraz tuz sarı güç sıkıyorum Bebeğimin biberon temizleyicisiyle temizliyorum bazen
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Ben surahi kullaniyorum cam daha iyi oluyor 

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 437 göst.
+1 oy
10 cevap 405 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zelcey (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 260 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,063 puan) tarafından soruldu