Canım valla öyle bir tarifle yapmıyorum ben ama lezzetli oluyor ya acısını da sen kendine göre ayarlicaksin artık :) ben hep göz kararı yapıyorum.. domateslerimi kabuklarını soyup rendeliyorum onlar suyunu çekene kadar kaynıyor bütün suyu bitmiyor bak sonra acı biberleri sen nasıl seviyosan artık benim önceki sene bahçedendi biberler Serçe parmağı kadarlardi onları doğramadim mesela ama sonraki sene büyüktü onları nohut tanesi kadar dogramistim onlar domatesin içinde bir iki taşım kaynayınca sarımsaklarimi minik minik doğramıştım onları da attım onla da iki taşım kaynadi sonra yine göz kararı zeytinyağı birazda sirke ve tuzu koydum arkasındanda doğranmış maydanozları ekledim ateşten alır almaz siselere koydum kapattım şişeyi ters çevirdim zaten şişe ağzı kırık değilse hemen tutuyo kapakları öyle öbür güne kadar şişeler ters duruyor öbür gün artık alıyorum yerine koyarken zaten şişelere bakiyosun tutmayan varsa onu hemen yiyebilirsiniz.. eğer denersen tavsiye ederim biz çok severek yapıyoruz