0 oy
110 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,464 puan) tarafından
Kaynana domatesleri önce haslayim öyle kabuklarini soyuyordu sanirim öyle yapan var mi nasil yapiyorsunuz ona sormak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Hic gerek yok canim ikiye böl  rendele sonra kaynat sonra da robatla parçala 
(7,464 puan) tarafından
Cekirdeklerini süzücem dimi
(3,952 puan) tarafından
Yok canim önce dedigimj yap sonra kaynayinca süt süzgecinden geçir  hic çekirdeği kalmaz. Ben kendimiz icin yapinca cekirdekli yapiyorum :)) misafir gelecekse o zaman çekirdeklerini sürüyorm
(7,464 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kabuklu yaptım geçen sene. Çok da güzel oldu. Çorbalara,  etliekmege ,menemene ve tüm yemeklere kullandım 
(7,464 puan) tarafından
Robottan gecip suzuyormusun canim
tarafından
Hayir canım robottan geçirip kaynatiyorum. Zaten kaynıyor bide vakumlu tuzlu bekliyor kabul felan gelmiyor ağza.  Ama annem soyardi. Domatese carptaz iz atar Kaynar suya atar ordam soğuk suya alırdi
(7,464 puan) tarafından
Hmm kaynanada öyle yapip hasliyordu sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrvgul (4,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,446,672 soru

23,764,536 cevap

315,601 kullanıcı

...