0 oy
145 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,476 puan) tarafından
Kaynana domatesleri önce haslayim öyle kabuklarini soyuyordu sanirim öyle yapan var mi nasil yapiyorsunuz ona sormak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hic gerek yok canim ikiye böl  rendele sonra kaynat sonra da robatla parçala 
(7,476 puan) tarafından
Cekirdeklerini süzücem dimi
(3,951 puan) tarafından
Yok canim önce dedigimj yap sonra kaynayinca süt süzgecinden geçir  hic çekirdeği kalmaz. Ben kendimiz icin yapinca cekirdekli yapiyorum :)) misafir gelecekse o zaman çekirdeklerini sürüyorm
(7,476 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kabuklu yaptım geçen sene. Çok da güzel oldu. Çorbalara,  etliekmege ,menemene ve tüm yemeklere kullandım 
(7,476 puan) tarafından
Robottan gecip suzuyormusun canim
tarafından
Hayir canım robottan geçirip kaynatiyorum. Zaten kaynıyor bide vakumlu tuzlu bekliyor kabul felan gelmiyor ağza.  Ama annem soyardi. Domatese carptaz iz atar Kaynar suya atar ordam soğuk suya alırdi
(7,476 puan) tarafından
Hmm kaynanada öyle yapip hasliyordu sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrvgul (5,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,485,744 soru

24,292,173 cevap

343,495 kullanıcı

...